LiveBiz
Aceşti doi câini şi-au urmat stăpânul la spital pentru a nu-l lăsa singur după operaţie

Aceşti doi câini şi-au urmat stăpânul la spital pentru a nu-l lăsa singur după operaţie

LiveBiz » Animale » Aceşti doi câini şi-au urmat stăpânul la spital pentru a nu-l lăsa singur după operaţie

Animalele pot adesea să perceapă emoţii şi senzaţii pe care nici noi oamenii nu reuşim să le descifrăm – în multe cazuri, ele sunt mult mai empatice decât noi. Dacă aveţi un câine, de exemplu, puteţi fi sigur că nu va renunţa niciodată la voi şi că va fi întotdeauna gata să vă fie alături în caz de nevoie sau de pericol. Pe pagina de Facebook Chillán Notice, a fost publicată o poveste foarte emoţionantă despre legătura dintre doi câini şi stăpânul lor, care a fost nevoit să stea mai multe zile într-un pat de spital din cauza unei operaţii.

Imagine: Facebook / Chillan Avisos

Povestea a fost împărtăşită pe Facebook de către un bărbat care tocmai se externase. În timp ce se deplasa pe holurile spitalului a văzut un câine trist stând lângă intrarea unui salon. Bărbatul s-a întrebat ce caută un animal acolo şi a decis să intre în acea cameră pentru a afla ce se întâmplă. Înăuntru, surpriza a fost şi mai mare, când a văzut un alt câine întins pe jos sub patul unui pacient. Bărbatul de pe pat era în convalescenţă în urma unei operaţii şi i-a explicat că aceia sunt câinii lui şi îl urmaseră la spital dorindu-şi să fie tot timpul alături de el.

Imagine: Facebook / Chillan Avisos

Loialitatea şi dragostea demonstrate aici sunt suficiente pentru a înţelege că un câine nu te va abandona niciodată. Aşadar, apare o întrebare: cum de este posibil ca noi oamenii să-i abandonăm?

Ţi-a plăcut acest articol?