LiveBiz
De 6 ani încoace, în fiecare zi, câinele fuge de acasă pentru a deplânge pierderea stăpânului său iubit

De 6 ani încoace, în fiecare zi, câinele fuge de acasă pentru a deplânge pierderea stăpânului său iubit

LiveBiz » Animale » De 6 ani încoace, în fiecare zi, câinele fuge de acasă pentru a deplânge pierderea stăpânului său iubit

Dacă aţi avut vreodată îndoieli în legătură cu sentimentele animalelor de companie faţă de cei pe care îi iubesc, ceea ce veţi citi în această poveste va elimina orice urmă de suspiciune.

Vă invităm să faceţi cunoştinţă cu câinele Zozo şi să aflaţi povestea iubirii şi loialităţii sale. Pentru unii, ceea ce exprimă acest câine poate fi de necrezut.

Când Zozo avea doar o săptămână, a rămas în mod tragic orfan. Din fericire, el a fost găsit de un bărbat numit Zafer Öztürk.

Mare iubitor de animale, bărbatul a luat câinele acasă şi l-a crescut ca pe un copil cu patru picioare.

Din păcate, în anul 2014, Zafer s-a îmbolnăvit şi la puţin timp după aceea a decedat, lăsând în urmă o familie îndurerată şi pe câinele său iubit. Pierderea tatălui său adoptiv a reprezentat o grea lovitură pentru Zozo.

Chiar şi familia a observat o schimbare ciudată în comportamentul patrupedului îndurerat.

Cu toate acestea, nimeni nu şi-a dat seama de cât de rău suferea Zozo, până când cei din familie au vizitat locul de veci al lui Zafer.

Câinele a lăsat capul în pământ şi în încercarea de a fi cât mai aproape de stăpânul său, s-a întins peste mormântul acestuia.

Zozo a rămas acolo ore bune, refuzând să plece. Câinele loial pur şi simplu nu voia să fie separat de tatăl său adoptiv.

În fiecare zi, Zozo fuge de acasă şi merge la mormânt pentru a deplânge pierderea tatălui său adoptiv. Indiferent care membru al familiei se ocupă acum de îngrijirea lui Zozo, nimeni nu va putea să-l înlocuiască pe Zafer.

Dacă nici acest lucru nu demonstrează iubirea necondiţionată şi loială a unui animal… atunci nimic nimic nu o mai poate face! Zozo ştie cu adevărat ce înseamnă să fii cel mai bun prieten al omului.

Dacă mai auziţi persoane care susţin că animalele nu au sentimente, amintiţi-le de această poveste emoţionantă!

Ţi-a plăcut acest articol?