LiveBiz
Acest om plânge de bucurie când îşi salvează câinele blocat într-o vizuină de vulpe

Acest om plânge de bucurie când îşi salvează câinele blocat într-o vizuină de vulpe

LiveBiz » Animale » Acest om plânge de bucurie când îşi salvează câinele blocat într-o vizuină de vulpe

Am vorbit adesea despre puterea legăturii dintre oameni şi câini. Aceştia sunt consideraţi pe bună dreptate adevăraţi prieteni, membri cu drepturi depline ai familiei, elemente fundamentale cu care să-ţi împărtăşeşti bucuria, tristeţea şi afecţiunea.

Este de la sine înţeles că atunci când cineva îşi pierde câine, tristeţea poate fi enormă. Sentimentul de gol şi îngrijorare ne îndeamnă să facem tot ce putem pentru a-l găsi şi a-l aduce acasă în siguranţă. Chiar şi cel mai insensibil om, atunci când îşi găseşte câinele pierdut, poate fi copleşit de bucurie în cele mai neaşteptate moduri.

Imagine: Alan Whitton / Facebook

Este şi cazul lui Alan Whitton, un bărbat de 49 de ani din Redbridge, Marea Britanie care l-a adoptat pe Mitzi, un prietenos Jack Russell Terrier, în urmă cu aproximativ un an. Dar în timpul uneia dintre plimbările lor obişnuite de dimineaţă, Mitzi a dispărut. Alan a scris un mesaj pe reţelele de socializare pentru a cere ajutor de la oricine ar fi putut să îl vadă.

O situaţie fără îndoială devastatoare, care s-a transformat într-un adevărat coşmar când bărbatul a văzut că, în ciuda căutărilor intensive, toate urmele câinelui se pierduseră. După două zile fără Mitzi, Alan a început să-şi piardă speranţa de a-l mai găsi.

 

Ever seen a grown man cry?

Publicată de Alan Whitton pe Vineri, 22 noiembrie 2019

Tocmai în acele momente a primit un telefon de la un bărbat care-şi observase câinele adulmecând în permanenţă o zonă în jurul unei vizuini de vulpe. Alan s-a repezit apoi la locul cu pricina şi a început să-l strige pe Mitzi şi să-i atragă atenţia cu jucăriile sale. Căţeluşul a dat câteva semne ale prezenţei şi, în acel moment, Alan şi ceilalţi care veniseră la faţa locului au început să sape.

Imagine: Alan Whitton / Facebook

Momentul în care Alan şi-a putut îmbrăţişa din nou prietenul cu patru picioare a fost surprins într-un videoclip, iar reacţia bărbatului este una dintre cele mai emoţionante: a fost copleşit de fericire şi dragoste pentru câinele său. Acestea sunt imagini cu adevărat mişcătoare: sperăm că vor reprezenta pentru Alan doar amintirea unei experienţe cu un final pe cât de fericit, pe atât de neaşteptat.

Ţi-a plăcut acest articol?