LiveBiz
Un câine vagabond este surprins salvând un căţeluş care a fost aruncat la gunoi

Un câine vagabond este surprins salvând un căţeluş care a fost aruncat la gunoi

LiveBiz » Animale » Un câine vagabond este surprins salvând un căţeluş care a fost aruncat la gunoi

Există situaţii în viaţă pe care cu siguranţă nu ne aşteptam să le întâlnim şi nici nu le anticipăm, cum s-a întâmplat în cazul unui poliţist care într-o dimineaţă a avut parte de o mare surpriză. Bărbatul, care îşi începe ziua foarte devreme, a văzut un câine căutând într-o grămadă de gunoi. Nimic nu părea ieşit din comun, dar câteva clipe mai târziu avea să descopere ceva extraordinar.

Marco Antonio ieşea din casă pentru a-şi duce fiica la şcoală, când a văzut un câine ce scotocea energic în gunoi, despre care a gândit că probabil caută ceva de mâncare. Câteva clipe mai târziu a observat că patrupedul avea ceva în gură şi a crezut că este un pisoi sau vreun alt animal mort. În realitate însă, câinele făcea ceva cu mult mai onorabil: salva o viaţă.

Pe măsură ce s-a apropiat, a putut vedea că ceea ce avea câinele în gură era un mic căţeluş care se pare că fusese abandonat încă în viaţă, proprietarul său sperând probabil că va muri de foame sau că se va sufoca. Fără îndoială, acest lucru a fost făcut de cineva fără inimă. Din fericire puiul a fost salvat de acest patruped cu inimă de aur.

După salvare, câinele erou a stat de pază pentru ca nimeni să nu rănească puiul.

Micul Charles, aşa cum a fost numit, avea doar câteva zile şi avea mare nevoie de o mamă care să-l poată hrăni. Atunci Marco Antonio a făcut o postare pe Facebook pentru a căuta o căţeluşă adoptivă pentru puiul abia salvat.

În mai puţin de 24 de ore, micul Charles îşi găsise deja o mamă adoptivă! Se pare că acest căţeluş a avut mare noroc în viaţă, fiindcă în zilele care au urmat oamenii au reuşit să-i găsească şi o familie adoptivă. Acum creşte sănătos şi puternic mulţumită dragostei uriaşe a doi câini minunaţi: cel care l-a salvat şi căţeluşa care l-a adoptat.

Deşi nu s-a reuşit identificarea celui care se face responsabil de acest abandon crud, important este că acest pui a fost salvat. „Un câine a găsit căţelul în mormanul de gunoi, iar celălalt a devenit mama lui”. Marco Antonio a scris: „ce exemplu frumos!”

În ciuda greutăţilor vieţii, putem să învăţăm oricând de la aceste creaturi minunate, ce înseamnă respectul, compasiunea sau iubirea necondiţionată. Patrupezii sunt întotdeauna gata să-i ajute pe cei care au cea mai mare nevoie de ei!

Ţi-a plăcut acest articol?