LiveBiz
Această grădină zoologică pune turiştii în cuşti în locul animalelor, pentru o vizită palpitantă!

Această grădină zoologică pune turiştii în cuşti în locul animalelor, pentru o vizită palpitantă!

LiveBiz » Animale » Această grădină zoologică pune turiştii în cuşti în locul animalelor, pentru o vizită palpitantă!

Vreţi să experimentaţi o întâlnire cu adevărat palpitantă cu „felinele sălbatice”? O puteţi face numai în această grădină zoologică din Noua Zeelandă. Vorbim despre Orana Wildlife Park, un adăpost natural din Christchurch care le permite vizitatorilor să observe îndeaproape zeci de lei în toată splendoarea lor.

Până acum poate că nimic nu ar părea ciudat, dacă nu ar exista o cuşcă, un accesoriu obişnuit în orice grădină zoologică, dar în interiorul careia în cazul de faţă nu sunt animale… ci chiar turiştii care vin să viziteze vieţuitoarele în habitatul lor natural!

imagine: Facebook

Managerii Parcului Orana Wildlife au decis să lase animalele sălbatice în habitatul lor natural, transformând turiştii în observatori aplasaţi într-un spaţiu restrâns. Procedând astfel, curiozitatea vizitatorilor poate fi satisfăcută pe deplin, adăugând „fiorul” de a fi faţă în faţă cu pisicile mari ale parcului.

După cum arată fotografiile, în timpul întâlnirii cu leii, aceştia se caţără literalmente deasupra vehiculului special modificat în acest scop, interacţionând cu oamenii care sunt în interior şi cu gardienii care garantează întotdeauna siguranţa lor.

imagine: Orana Wildlife Park

O vizită cu totul specială, care combina posibilitatea de a observa mai bine leii fără a le limita libertatea în incinte sau cuşti, ceea ce, din păcate, multe grădini zoologice fac adesea. Nu este o idee rea să reiteram nevoia de a respecta aceste animale fabuloase şi să trăim, în acelaşi timp, o experienţă de neuitat.

imagine: Orana Wildlife Park
Ţi-a plăcut acest articol?