LiveBiz
Voluntarii invadează curtea unei case și salvează câinii care erau maltratați și neglijați

Voluntarii invadează curtea unei case și salvează câinii care erau maltratați și neglijați

LiveBiz » Animale » Voluntarii invadează curtea unei case și salvează câinii care erau maltratați și neglijați

Cunoscutul salvator de animale Viktor Larkhill şi echipa sa au primit un apel despre doi căţeluşi care îşi duceau traiul în curtea unor persoane care ocupau ilegal acel spaţiu. Potrivit vecinilor, animalele erau maltratate şi neglijate.

Când Viktor s-a dus să vorbească cu persoanele respective şi le-a cerut să predea câinii, au refuzat. Ce s-a întâmplat mai târziu a fost apreciat de majoritatea iubitorilor de animale!

Viktor şi unul dintre partenerii săi au pătruns în curte şi au sustras cei doi căţeluşi! Îi puteţi vedea în videoclipul de mai jos pe cei doi bărbaţi fugind cu puii în braţe. Nici nu le-a păsat de consecinţe; tot ce îşi doreau era ca puii să aibă o viaţă normală, departe de abuzuri şi neglijarea cu care au fost trataţi.

Anunţ

Unul dintre vecinii care a raportat situaţia câinilor a înregistrat ceea ce se întâmpla la casa vecină.

Un bărbat ţipă cu furie şi apoi se pare că loveşte ceva. Omul rău strigă: „O să te zdrobesc!” şi alte ameninţări la adresa câinilor. Apoi se aud plânsetele căţeluşilor. Nu se vede nimic, dar era evident că aceşti câini nu erau în siguranţă.

Dovezile erau suficiente! Viktor era hotărât să scoată aceşti câini în siguranţă, chiar dacă trebuia să-şi pună propria viaţă în pericol.

În cele din urmă, ajunşi în siguranţă în maşina lui Viktor, puii primesc numele Johnny şi Carla. Viktor îi duce direct la o casă de plasament unde un cuplu iubitor se va ocupa de ei.

Puii s-a descurcat atât de bine în locuinţa lor temporară! Următorul pas a fost să fie transferaţi într-un minunat centru de salvare.

Curând, puii au fost gata pentru adopţie!

Viktor a făcut apel la persoanele interesate de adopţie din întreaga lume, dar era conştient că se confrunta cu o mare provocare. Urmăritorii săi de pe Facebook şi YouTube i-au spus în repetate rânduri să nu despartă puii. Dar adevărul este ca găsirea unui cămin iubitor în cazul fiecărui patruped este o provocare. Mai ales când este vorba de doi câini care cresc cu viteza luminii.

Din fericire, Johnny a fost cel care şi-a găsit primul o casă minunată. L-a urmat Carla, care a fost adoptată câteva săptămâni mai târziu!

Viktor a vrut să-l ducă personal pe Johnny în noua sa casă şi să vadă unde va locui. Johnny coboară din maşină şi intră pe proprietate. Aceasta nu este încă locuinţa permanentă a lui Johnny, dar este o locaţie minunată, unde proprietarii permit câinilor şi cailor să socializeze cât e ziua de lungă. Ce locaţie de vis!

Johnny este încântat să intre şi să întâlnească alţi câini. Este foarte bine primit şi o cunoaşte pe femeia care deţine acest loc fermecător.

Noul prieten uman al lui Johnny îl conduce la cai! O oră mai târziu, Johnny poate fi văzut jucându-se fericit cu un alt câine. Acest lucru îi încălzeşte inima lui Viktor. După tot ce îndurase până atunci, să-l vadă acum jucându-se fără griji – este recompensa perfectă de care aavea nevoie Viktor.

Câteva zile mai târziu, Viktor i se alătură lui Johnny cu noii proprietari iubitori. Oamenii l-au întâmpinat cu brațele deschise. Johnny va fi iubit şi nimeni nu are nici cea mai mică urmă de îndoială.

Johnny şi Carla au trecut de la un coşmar la o viaţă de vis. Pentru a-l susţine pe Viktor în misiunea sa de salvare, vizionaţi videoclipul de mai jos şi aflaţi mai multe detalii!

Ţi-a plăcut acest articol?