LiveBiz
Bietul câine aşteaptă de 10 ani întoarcerea proprietarului în faţa spitalului unde acesta a murit

Bietul câine aşteaptă de 10 ani întoarcerea proprietarului în faţa spitalului unde acesta a murit

LiveBiz » Animale » Bietul câine aşteaptă de 10 ani întoarcerea proprietarului în faţa spitalului unde acesta a murit

Nu întâmplător există zicala „câinele este cel mai bun prieten al omului”. Fidelitatea pe care prietenii noştri cu patru picioare o pot exprima este unică în felul ei, iar noi, proprietarii acestor animale adorabile, nu putem să nu răspundem acestui sentiment sincer.

Povestea lui Negao vă va topi inima pentru cât de tandră şi emoţionantă este; Este vorba despre un câine din Belo Horizonte, Brazilia, a cărui loialitate a făcut în scurt timp înconjurul lumii.

Vladimir Vilaça / TV Globo

Negao este un câine extrem de sociabil care, timp de 10 ani, nu s-a mutat niciodată din faţa spitalului în care a fost internat proprietarul său; latura tristă a poveştii este însă că omul pe care îl iubea cel mai mult şi-a dat ultima suflare după o operaţie, aşa că mult aşteptata reuniune dintre câine şi stăpân nu s-a mai întâmplat. Dar, în ciuda tuturor obstacolelor, Negao nu a părăsit niciodată curtea acelui spital.

Văzându-l zi de zi acolo, angajaţii spitalului l-au îndrăgit atât de mult, încât a devenit un fel de mascotă şi prezenţă care oferă bucurie tuturor pacienţilor şi vizitatorilor spitalului Belo Horizonte.

Vladimir Vilaça / TV Globo

Din păcate, pe măsură ce avansează în vârstă, Negao a început să aibă probleme cu ficatul, iar acum toţi oficialii şi angajaţii spitalului au deschis un fond pentru donaţii, astfel încât să-i ofere acestui câine adorabil şi loial îngrijire adecvată pentru problema sa medicală. Toţi vizitatorii spitalului cunosc acum povestea tristă a lui Negao, toţi îl iubesc, îi dau mâncare, apă şi o mângâiere pentru a-l face să se simtă mai puţin singur.

Deşi stăpânul său nu mai este printre noi, suntem siguri că patrupedul va rămâne mereu acolo, aşteptându-l, în ciuda tuturor greutăţilor pe care le are de înfruntat. Şi toate acestea pentru că loialitatea lui Negao a trecut de mult testul timpului.

Dacă-ţi place acest articol, distribuie-l şi prietenilor tăi.

Ţi-a plăcut acest articol?