LiveBiz
Un băieţel de 6 ani urcă pe scenă alături de instructor, doar pentru a ridica sala în picioare cu mişcările lor

Un băieţel de 6 ani urcă pe scenă alături de instructor, doar pentru a ridica sala în picioare cu mişcările lor

LiveBiz » Spectacol » Un băieţel de 6 ani urcă pe scenă alături de instructor, doar pentru a ridica sala în picioare cu mişcările lor

Talentul este ceva pe care toţi îl avem, dar trebuie să alocăm timpul necesar pentru a găsi acel domeniul în care suntem cu adevărat buni.

Acestea fiind spuse, în timp ce mulţi dintre noi suntem nevoiţi să încercăm sute de lucruri înainte de a identifica înclinaţia naturală pe care o avem, există şi oameni care îşi găsesc adevărata chemare fără niciun efort şi care li se potriveşte exact ca o mănuşă.

Luke Spring este unul dintre aceştia. La vârsta fragedă de şase ani, puştiul a devenit un dansator extrem de cunoscut. Participarea alături de instructorul său, Justin M. Lewis, la Festivalul DC Tap, a reprezentat pentru băiat o adevărată rampă de lansare…

chiangui24 / YouTube

Luke s-a îndrăgostit de dans pe când avea doar patru ani. Din momentul în care a încălţat o pereche de pantofi de step, a fost evident că picioarele lui erau destinate să facă spectacol.

Odată ce părinţii lui şi-au dat seama de acest lucru, l-au înscris pentru a lua lecţii cu diferiţi instructori care acopereau diferite stiluri de dans. Justin M. Lewis a fost unul dintre aceşti instructori, concentrându-se pe step.

chiangui24 / YouTube

Nu a durat mult până când Justin să înţeleagă cât de special este talentul lui Luke. Nu numai că l-a înscris la „2011 DC Tap Festival”, dar a şi dansat alături de el într-un spectacol care a lăsat publicul fără cuvinte.

Împreună, Luke şi Justin au oferit o reprezentaţie care a atras atenţia tuturor. Vă întrebaţi de ce?

Vizionaţi videoclipul de mai jos pentru a afla:

Am văzut mulţi dansatori peste tot în lume, dar niciodată un copil că Luke care ştie foarte bine să scoată din tălpile pantofilor sunete care au forţa, claritatea şi viteza perfectă pentru acest stil de dans. Acest băieţel este fenomenal şi cu siguranţă viitorul lui va fi impresionant!

Dacă v-a plăcut acest videoclip, distribuiţi articolul cu prietenii şi familia pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?