LiveBiz
Câinele încearcă cu disperare să intre în maşina proprietarului care tocmai îl abandonase fără milă

Câinele încearcă cu disperare să intre în maşina proprietarului care tocmai îl abandonase fără milă

LiveBiz » Animale » Câinele încearcă cu disperare să intre în maşina proprietarului care tocmai îl abandonase fără milă

Imaginile publicate de către cei de la DailyMail, au produs reacţii de indignare şi dezaprobare în rândul utilizatorilor de pe reţelele de socializare.

Filmarea înfăţişează un câine ce încearcă să intre în maşina proprietarului său după ce bărbatul l-a abandonat în apropierea Lacului Ming, din Bakersfield, California.

Patrupedul încearcă cu orice preţ să-şi convingă proprietarul să nu-l abandoneze, însă fără succes. Bărbatul se îndreaptă către maşină şi în cele din urmă se urcă la volan părăsind locaţia. Nici nu a contat că bietul câine a rămas în urmă.

Imaginile au fost surprinse de către Stephen Sage Silver, care se afla într-o altă maşină şi urmărea întreaga scenă. El a declarat că bărbatul neidentificat încercase anterior să-l lovească atunci când l-a întrebat ce are cu bietul câine.

În urma incidentului, autorul videoclipului a alertat autorităţile, care s-au deplasat la faţa locului şi au transferat animalul la un adăpost local.

Este devastator pentru un animal de companie să fie abandonat de cei pe care îi iubeşte şi nu vom putea înţelege niciodată cum de este posibil ca oamenii să fie atât de cruzi!

Persoana care l-a abandonat pe acest câine trebuie să suporte rigorile legii – Distribuiţi dacă sunteţi de acord!