LiveBiz
Un barman scoate o umbrelă din restaurant pentru a însoți un client până acasă şi a-l feri de ploaie

Un barman scoate o umbrelă din restaurant pentru a însoți un client până acasă şi a-l feri de ploaie

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un barman scoate o umbrelă din restaurant pentru a însoți un client până acasă şi a-l feri de ploaie

Se numeşte ospitalitate şi este normal să o găsim în fiecare loc dedicat primirii „clienţilor”. Ştiind cum să vă întâmpinaţi clienţii, le garantaţi cea mai bună experientă vizavi de afacerea dvs. – fie că este vorba de un restaurant, o sală de sport sau de un magazin alimentar – aceste lucruri ar trebui să fie normale, dar realitatea este că mulţi manageri nu au nicio idee în legătură cu ce servicii le acordă clienţilor.

Uneori, grija faţă de client se face prin gesturi neaşteptate, neplanificate, dictate doar de educaţia bună pe care o avem. Acesta este cazul a ceea ce s-a întâmplat într-o cafenea din Dublin. Când o ploaie de vară a început din senin, barmanul nu s-a gândit de două ori şi s-a asigurat că un client aflat într-un scaun cu rotile ajunge la el acasă uscat. Cum? Împrumutând o umbrelă de pe terasa aflată în aer liber.

imagine: The Pines Cafe Bar / Facebook

Acest lucru s-a întâmplat la „The Pines Cafe Bar” din Dublin, Irlanda. Clientela se relaxa, petrecând timp de calitate în locaţie, când afară a început o ploaie torenţială. Clienţii aflaţi pe terasă s-au adăpostit cât de bine au putut alergând la maşinile lor, dar un client cu dizabilităţi aflat pe un scuter electric întâmpina în mod evident probleme.

Din fericire, în acea zi era tura lui Frankie, barmanul localului. Tânărul nu s-a gândit de două ori să facă tot ce-i stă în putinţă pentru ca acel client să ajungă acasă uscat, la fel ca toţi ceilalţi.

Frankie a ieşit în afara cafenelei, a luat una dintre umbrele şi l-a escortat pe bărbat până la el acasă, asigurându-se că ajunge uscat şi fară să întâmpine probleme.

imagine: The Pines Cafe Bar / Facebook

Scena a fost cu adevărat impresionantă, până în punctul în care unul dintre colegii barmanului a decis să filmeze isprava lui Frankie care mergea alături de clientul localului, apărându-l de ploaie cu acea umbrelă uriaşă.

Este cu siguranţă una dintre acele scene care te fac să îţi întorci privirea şi îţi restabilesc încrederea în umanitate. Videoclipul a fost postat pe Twitter şi a adunat peste 600.000 de vizualizări: persoanele care au vizionat videoclipul l-au complimentat pe Frankie pentru gestul său simplu, da care este, fără îndoială, cu totul special pentru clientul aflat în scaunul cu rotile.

Uneori este nevoie de foarte puţin pentru a face o diferenţă în grija faţă de clienţi, cum ar fi luarea unei umbrele de pe terasă pentru a adăposti un client de ploaie!

Ţi-a plăcut acest articol?