LiveBiz
Cuplul îşi pierde copilul nou-născut în spital – 4 zile mai târziu, un apel de la o asistentă medicală avea să schimbe totul

Cuplul îşi pierde copilul nou-născut în spital – 4 zile mai târziu, un apel de la o asistentă medicală avea să schimbe totul

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Cuplul îşi pierde copilul nou-născut în spital – 4 zile mai târziu, un apel de la o asistentă medicală avea să schimbe totul

Întemeierea propriei familii este un vis al multor cupluri tinere. Tocmai de aceea, Katie şi Josh Butler din Nashville, Tennessee, SUA, au fost în al nouălea cer când au aflat că vor avea un copil.

Cu toate acestea, speranţele şi dorinţele lor s-au transformat în scrum înainte ca aceştia să-şi înceapă călătoria în postura de părinţi.

Când Katie a mers la medic pentru ecografia de 20 de săptămâni, s-a descoperit că ceva era în neregulă. Doctorii nu au putut stabili exact care a fost problema, dar au ştiut că sarcina nu evolua bine.

Şi aşa a început aventura vieţii lor… una cu multe răsturnări de situaţie şi cu un final cu totul neaşteptat.

După ce Dewey, copilul lui Katie şi al lui Josh Butler, s-a născut, el a fost mutat de urgenţă la secţia de terapie intensivă neonatală. Din păcate, acest lucru nu a fost suficient; Dewey a murit după 132 de zile de luptă cu viaţa. Inima lui nu a putut suporta intervenţia chirurgicală menită să-i asigure alimentarea cu hrană prin intermediul unui tub special.

Katie şi Josh au fost devastaţi. Au fost atât de încrezători că Dewey va reuşi să supravieţuiască şi să treacă cu bine peste acest obstacol, aşa că a fost o lovitură cruntă când au aflat de moartea lui, veste care i-a lăsat pe amândoi într-o cumplită suferinţă.

Katie Butler / Facebook

„M-am simţit atât de vinovată pentru că m-am gândit la asta, dar a fost şi un sentiment de eliberare; în cele din urmă nu a mai suferit şi ştiu că la un moment dat îl voi revedea”, a declarat Katie pentru Caters News Agency.

Părinţii şi-au întors faţa către Dumnezeu pentru a-i cere ajutorul în încercările lor. Când Katie şi Josh erau în plin proces de a-şi lua adio de la preţiosul lor Dewey, ceva cu totul neaşteptat avea să se întâmple.

Una dintre asistentele medicale de la secţia de terapie intensivă neonatală a dorit să informeze cuplul că la etajul 5 al spitalului era un copil care avea nevoie de o mamă şi de un tată. Băieţelul, numit Brax, avea multiple probleme de sănătate, iar familia lui nu era în stare să aibă grijă de el.

Katie şi Josh nu ştiau la ce să se aştepte, dar câteva zile mai târziu au întâlnit un băieţel tare drăgălaş. Brax se născuse prematur la 27 de săptămâni. Deşi acum avea vârsta de 11 luni, el nu părăsise niciodată spitalul din cauza insuficienţei respiratorii cronice şi hipertensiunii arteriale pulmonare de care suferea. Lui Katie şi Josh li s-a spus însă că existau şanse mari ca starea lui de sănătate să se îmbunătăţească odată cu creşterea în vârstă.

Katie Butler / Facebook

Nu a durat mult până când cuplul s-a decis ce vrea să facă în privinţa acestui copil. L-au luat pe Brax acasă şi l-au îngrijit. Apoi, câteva luni mai târziu când au fost eligibili, aceştia l-au adoptat oficial.

„La puţin timp după ce l-am adus acasă, sănătatea sa a început să se îmbunătăţească vizibil. El ne cunoaşte, ne zâmbeşte şi ne poate identifica. Toţi cei din familia noastră îl iubesc cu adevărat. Avem o dragoste atât de mare, dar neîmplinită pentru Dewey şi vrem ca tot ceea ce simţim să îi dăruim lui Brax.”

Le dorim lui Katie şi lui Josh o viaţă fericită alături de Brax. Ce s-a întâmplat cu Dewey este dureros pentru orice părinte, dar există lumină la capătul tunelului întunecat al acestei familii, sub forma unui alt copil vulnerabil care are nevoie de ajutorul lor.

Distribuiţi această poveste dacă credeţi că Dumnezeu a vrut să le dea lui Katie şi lui Josh o a doua şansă de a îngriji un copil atunci când ei aveau cea mai mare nevoie ca ceva bun să se întâmple.

Ţi-a plăcut acest articol?