LiveBiz
Pisica străzii mulţumeşte familiei care a hrănit-o, prezentându-se cu pisoiul ei adorabil la uşa lor

Pisica străzii mulţumeşte familiei care a hrănit-o, prezentându-se cu pisoiul ei adorabil la uşa lor

LiveBiz » Animale » Pisica străzii mulţumeşte familiei care a hrănit-o, prezentându-se cu pisoiul ei adorabil la uşa lor

Dacă sunteţi proprietarul unui animal de companie, ştiţi cu siguranţă deja că necuvântătoarele îşi aleg de multe ori omul în loc să se întâmple exact invers. La fel s-a petrecut şi în următorul caz pe care vă invităm să-l descoperiţi mai jos:

Ivie Lee şi iubitul ei, Jason, formează un cuplu care locuieşte într-un apartament din Pasadena, California. Cei doi tineri au văzut în mod regulat o pisică fără stăpân ce obişnuia să rătăcească prin complexul lor, aşa că i-au deschis uşa în fiecare dimineaţă pentru a o hrăni.

Ei i-au pus numele Mary şi s-au asigurat ca întotdeauna să aibă hrană şi apă din belşug.

Cuplul a hrănit pisica aproape în fiecare zi timp de un an şi au făcut asta cu mare plăcere. Totul până într-o dimineaţă, când Mary a dispărut fără urmă. Au trecut mai multe săptămâni fără ca Mary să mai dea vreun semn de viaţă. Jason şi Ivie s-au îngrijorat că i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, dar nu ştiau încotro să se îndrepte.

Cu toate acestea, în luna iulie Mary s-a întors în sfârşit în cartierul lor, dar nu era singură. „Iată ce s-a întâmplat când s-a întors!!!!!” – a scris Ivie, din cale-afară de bucuroasă, pe pagina ei de Twitter.

Se pare că Mary era gestantă şi a adus pe lume un pisoi, iar acum venise cu puiul acolo unde ştia bine că este hrănită şi tratată cu multă dragoste. Ivie şi Jason au fost impresionaţi de faptul că Mary a avut suficientă încredere în ei pentru a le prezenta pisoiul.

Ivie a distribuit un videoclip adorabil cu mama-pisică şi pisoiul acesteia pe pagina ei de Twitter, care a devenit rapid viral. Toată lumea a îndrăgit imaginile!

IUBITUL MEU ŞI CU MINE AM HRĂNIT ACEASTĂ PISICĂ FĂRĂ STĂPÂN ÎN ULTIMUL AN. NOI I-AM PUS NUMELE MARY. O VEDEAM AŞTEPTÂND LA UŞA NOASTRĂ DUPĂ MÂNCARE ÎN FIECARE DIMINEAŢĂ, DAR ÎN ULTIMA VREME NU A MAI APĂRUT. IATĂ CE S-A ÎNTÂMPLAT CÂND S-A ÎNTORS!!!!!

De îndată ce tinerii au văzut-o pe Mary alături de pisoi, au ştiut că trebuie să facă ceva pentru a-i ajuta. Aşa că, Ivie şi Jason au decis să-i adopte.

Au dus cele două feline la o clinică veterinară pentru un consult și au aranjat, de asemenea, să o sterilizeze pe Mary. Din fericire, cei doi erau sănătoși, iar Mary putea răsufla acum uşurată!

Odată ce Mary şi-a revenit după operaţie, Ivie şi Jason au adoptat-o ​​oficial atât pe ea, cât şi pe pisoiul ei. Cele două feline s-au instalat rapid în noua lor casă unde se simt fericite şi iubite aşa cum merită.

Ţi-a plăcut acest articol?