LiveBiz
Și-a pierdut mama iar tatăl ei nu o poate pieptăna: șoferul autobuzului școlar face un gest de toată lauda

Și-a pierdut mama iar tatăl ei nu o poate pieptăna: șoferul autobuzului școlar face un gest de toată lauda

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Și-a pierdut mama iar tatăl ei nu o poate pieptăna: șoferul autobuzului școlar face un gest de toată lauda

Gesturile mici, cele pline de dragoste şi consideraţie, pot face diferenţa în viaţa unei persoane. Povestea micuţei Isabella Pieri şi a şoferiţei de pe autobuzul şcolar ne demonstrează şi ne învaţă despre cât de puţin este nevoie pentru a oferi un zâmbet şi puţină uşurare într-un moment care pare aproape imposibil de depăşit.

Micuţa Isabella este o fetiţă de 11 ani care şi-a pierdut mama în urmă cu ceva timp – o experienţă cumplită, mai ales pentru o fată atât de tânără. Tatăl încearcă din răsputeri să nu o facă să-i fie prea mult dor de mama ei, dar un lucru pe care pur şi simplu nu l-a putut învăţa a fost cum să-i aranjeze frumosul ei păr. Din fericire, o femeie cu inima de aur se gândeşte la asta în fiecare zi: şoferiţa autobuzului şcolar pe care Isabella îl ia în fiecare dimineaţă.

Când toţi ceilalţi copii coboară din autobuz, Isabella rămâne încă puţin timp lângă Tracy, femeia care duce zilnic la şcoală zeci de micuţi elevi cu autobuzul ei galben. Tracy o piaptănă de fiecare dată şi de multe ori îi face şi câteva împletituri frumoase.

Din păcate, tatăl Isabellei nu reuşise să se ocupe de acest lucru şi soluţia sa de a rezolva „problema” părului încâlcit, iniţial, a fost să i-l scurteze. Evident, părul Isabellei a crescut şi problema a revenit ca mai înainte.

În ziua în care Isabella a venit acasă cu un aspect schimbat decât de obicei – diferit de modul în care ieşise dimineaţă din casa – tatăl a văzut frumoasa coafură pe care i-o făcuse cineva fiicei sale. Fetiţa se plânsese de această problemă lui Tracy, şoferiţa autobuzului şcolar, care nu s-a gândit de două ori să facă ceva în acest sens.

Începând din acea zi, Tracy petrece câteva minute vorbind cu Isabella şi pieptănând-o. O frumoasă prietenie s-a legat între cele două, iar Isabella este mult mai fericită cu coafura ei acum.

După cum mărturiseşte Tracy: „Uneori îi fac două codiţe şi alteori doar una. Am învăţat-o chiar şi pe ea cum să se pieptene. Când urcă în autobuz, îmi spune uneori: ‘Azi m-am pieptănat singură, este totul în regulă?” iar eu îi răspund: ‘Te-ai descurcat foarte bine'”

Un gest care poate părea nesemnificativ, dar care, pe lângă faptul că a uşurat volumul de muncă al tatălui, i-a oferit micuţei Isabella un pic mai multă stimă de sine.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia în onoarea lui Tracy, femeia cu inimă de aur!

Ţi-a plăcut acest articol?