LiveBiz
Mama se reuneşte cu fiul dat spre adopție în urmă cu mai bine de 3 decenii, după ce a făcut testul ADN

Mama se reuneşte cu fiul dat spre adopție în urmă cu mai bine de 3 decenii, după ce a făcut testul ADN

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama se reuneşte cu fiul dat spre adopție în urmă cu mai bine de 3 decenii, după ce a făcut testul ADN

La 18 ani, Melanie Pressley a descoperit că era însărcinată şi că avea o alegere dificilă de făcut.

Partenerul ei de atunci nu era interesat să fie tată, dar Melanie dorea ca copilul ei să crească alături de doi părinţi. Ştiind că situaţia ei financiară nu era suficient de stabilă pentru a întreţine singură un copil, Melanie a luat decizia foarte grea de a-şi da copilul spre adopţie.

„Treci printr-o perioadă de doliu şi totuşi trăieşti tot restul vieţii în doliu”, a spus Melanie.

Melanie şi-a născut fiul pe 17 iunie 1988 şi chiar a reuşit să-l ţină în braţe înainte de a-i fi luat de lângă ea. Sora ei le-a făcut atunci o poză celor doi şi aceasta a fost singura ei amintire în cei peste 30 de ani.

Fiul ei a fost adoptat de familia Vossler, care l-a numit Greg Vossler.

Melanie a rămas cu inima frântă şi a trăit cu speranţa că într-o bună zi îşi va ţine din nou băieţelul în braţe.

Ulterior s-a căsătorit şi a mai avut trei copii.

La vârsta de 10 ani Greg a aflat că a fost adoptat, dar curiozitatea faţă de mama sa biologică a atins apogeul când a devenit adult şi şi-a întemeiat propria familie.

Ajuns la vârsta de 33 de ani, Greg a decis să facă un test ADN fără să ştie că şi mama lui biologică se hotărâse să facă acelaşi lucru după moartea mamei sale.

Cei doi s-au găsit online şi apoi s-au întâlnit în cele din urmă faţă în faţă în Ohio, în iunie 2021.

Greg a stat de vorbă cu Melanie ore întregi şi s-a întâlnit, de asemenea, cu 20 dintre rudele sale de sânge, inclusiv fratele său vitreg şi cele două surori vitrege, în timp ce Melanie s-a cunoscut cu soţia lui Greg şi cei doi fii ai lor.

„Viaţa are un mod amuzant de a-ţi oferi ceea ce ai nevoie, nu ceea ce îţi doreşti şi cred că viaţa tocmai şi-a dat seama că aveam nevoie de această conexiune şi familiile noastre aveau nevoie una de cealaltă”, a spus Greg.

Melanie a spus că inima i s-a reîntregit când şi-a ţinut fiul din nou în braţe după atât de mult timp.

„După ce l-am găsit, am simţit că inima mea este din nou întreagă. Îmbătrânind, devii un pic mai înţelept, dar nu e nicio ruşine să dai pe cineva spre adopţie. Există cupluri iubitoare care nu pot procrea şi cărora le-ar plăcea să crească un copil.”

„Vă spun, dacă aţi putea să-l întâlniţi pe Greg, aţi vedea că a primit o viaţă dincolo de orice aşteptare de-a mea. A fost crescut cu maniere. A fost crescut aşa cum oricine ar visa. Este pur şi simplu incredibil.”

Este greu de imaginat cât de grea a fost pentru Melanie decizia de a renunţa la copilul ei, dar este o bucurie atât de mare să-i vedem pe cei doi reuniţi din nou!

Ţi-a plăcut acest articol?