LiveBiz
El stă în picioare 6 ore în timpul zborului pentru a-şi lăsa soţia să se odihnească mai bine

El stă în picioare 6 ore în timpul zborului pentru a-şi lăsa soţia să se odihnească mai bine

LiveBiz » Poveşti de viaţă » El stă în picioare 6 ore în timpul zborului pentru a-şi lăsa soţia să se odihnească mai bine

Ce este dragostea pentru tine? Ne referim la acea dragoste care încă mai implică cupluri căsătorite şi unite după atâţia ani. Ce înseamnă să iubeşti pe cineva? Ei bine, pentru unii înseamnă să facă totul pentru partenerul lor: să se asigure că este bine şi că nu-i lipseşte nimic, nici măcar la nivel emoţional. Este un sentiment destul de firesc atunci când iubeşti o persoană, nu întotdeauna şi nu toată lumea este capabilă să demonstreze acest lucru.

Fotografia unui bărbat care a stat în picioare timp de 6 ore în timpul unui zbor, după ce avionul a decolat, doar pentru a-şi lăsa soţia să se întindă pe scaunele avionului, a făcut înconjurul internetului, impresionând mii de utilizatori.

Nu gesturile extreme fac ştirile, ci cele mai simple şi mai oneste. Pe Twitter a apărut o fotografie cu un bărbat care stă în picioare pe culoarul unui avion, incapabil să se aşeze; pe locurile din faţa lui, soţia acestuia stă întinsă şi se odihneşte. Nu ştim care este povestea reală din spatele acestei fotografii şi orice descriere specifică evenimentelor ar fi doar o presupunere, dar cert este că bărbatul se sacrifică în numele dragostei. Dragostea, uneori, poate fi şi asta. Desigur, a iubi pe cineva necesită multă răbdare, precum şi o motivaţie puternică bazată pe sentimente.

Fotografia cu pricina i-a făcut pe utilizatori să discute, atât de bine, cât şi de rău. Unii au scris că femeia s-ar putea odihni foarte bine sprijinindu-şi capul pe umărul soţului ei, fără ca acesta să fie obligat să stea în picioare şase ore, şi sunt cei care nu au întârziat să definească un astfel de gest drept rodul unei iubiri adevărate şi pure. Poate soţia nu se simţea bine? Neştiind toate detaliile din spatele fotografiei, nu putem trage concluzii pripite şi într-o lume plină de violenţă şi veşti proaste, ne place să credem că acest gest este venit din inimă. Pe scurt, haideţi să nu mai arătăm cu degetul şi să ne gândim imediat la ce este mai rău!

Ţi-a plăcut acest articol?