LiveBiz
Nevăzător şi cu autism, un tânăr de 22 de ani a făcut senzaţie la “America’s Got Talent” cu un număr memorabil

Nevăzător şi cu autism, un tânăr de 22 de ani a făcut senzaţie la “America’s Got Talent” cu un număr memorabil

LiveBiz » Spectacol » Nevăzător şi cu autism, un tânăr de 22 de ani a făcut senzaţie la “America’s Got Talent” cu un număr memorabil

Concursul de talente „America’s Got Talent” are un număr impresionant de fani în întreaga lume şi cu toţii ştiu că există momente deosebite care nu pot fi niciodată uitate.

Un astfel de exemplu a fost atunci când un concurent pe nume Kodi Lee a urcat pe scenă pentru a cânta.

Kodi Lee este nevăzător şi are autism. Mama sa, Tina, le-a mărturisit membrilor juriului că fiul ei a îmbrăţişat muzica încă de pe vremea când era foarte mic.

În vârstă de 22 de ani, Kodi, asistat de mama sa şi folosind un baston în timp ce se deplasa pe scenă, a oferit unul dintre cele mai memorabile spectacole pe care le-a putut vedea publicul „America’s Got Talent”.

Cu siguranţă vă vor da lacrimile!

Este puţin probabil ca spectatorii celui de-al 14-lea sezon „America’s Got Talent” să vadă un concurent mai talentat decât cântăreţul Kodi Lee.

În vârstă de 22 de ani, Kodi, este dovada vie a faptului că muzica este cel mai bun medicament.

Youtube

“Mi-am dat seama că este un adevărat artist de divertisment. Prin muzică şi spectacol, a reuşit să reziste vieţii de zi cu zi, deoarece atunci când ai autism, este foarte greu să faci ceea ce face toată lumea.

„Viaţa lui a fost salvată datorită muzicii”.

Pe scenă, mama Tina şi-a ajutat fiul să ajungă la pian, apoi Kodi a interpretat o versiune a piesei „A Song for You” a lui Donny Hathaway.

Simon Cowell a rămas fără cuvinte

Nu a durat mult până când cei patru membri ai juriului şi publicul să se ridice în picioare în momentul în care Lee a terminat de cântat.

Gabrielle Union a apăsat butonul auriu, ceea ce înseamnă că Lee va merge direct în semifinale.

Din momentul în care Kodi a deschis gura şi a început să cânte, publicul s-a îndrăgostit iremediabil de el – şi acest lucru a fost valabil şi în cazul lui Simon Cowell.

„Ceea ce tocmai s-a întâmplat pe scenă a fost extraordinar”, a mărturisit Simon Cowell.

„Îmi voi aminti de acest moment pentru tot restul vieţii mele.”

Cu siguranţă de-a lungul timpului nu mulţi concurenţi au meritat cu adevărat butonul auriu, dar prezenţa acestui tânăr pe scenă a schimbat totul ❤️❤️Această interpretare a atins inimile tuturor şi sperăm că va merge mai departe în această competiţie 🥺❤️

Urmărindu-l, am plâns de fericire şi de emoţie – Distribuiţi minunata reprezentaţie a lui Kodi dacă şi voi aţi fost impresionaţi!

Ţi-a plăcut acest articol?