LiveBiz
Ghinion sau destin? Femeia ingerează accidental pastilele pe care le cumpărase pentru a otrăvi câinii străzii

Ghinion sau destin? Femeia ingerează accidental pastilele pe care le cumpărase pentru a otrăvi câinii străzii

LiveBiz » Animale » Ghinion sau destin? Femeia ingerează accidental pastilele pe care le cumpărase pentru a otrăvi câinii străzii

Este bine ştiut că destinul ne poate rezerva uneori lucruri extrem de neplăcute, dar ceea ce avea pregătit pentru o femeie de 51 de ani din Peru, care voia să scape de câinii vagabonzi ce se refugiaseră în faţa casei sale, poate fi catalogat drept un final crud.

Sătulă să audă în mod constant lătratul patrupezilor şi să aibă casa înconjurată de numeroase animale abandonate, femeia a decis să cumpere câteva pastile pentru a otrăvi bietele animale.

Cu toate acestea, femeia a făcut o greşeală gravă, ingerând accidental pilulele destinate câinilor în locul unor pastile pentru tuse.

O greşeală fatală care a costat-o viaţa. Potrivit informaţiilor relatate de presa locală, aceasta a început imediat să se simtă rău. Confruntându-se cu episoade repetate de convulsii, rudele femeii s-au grăbit la spitalul Manuel Núñez Butrón de Puno, din Platerìa, Peru, unde femeia a ajuns fără suflare.

Public domain pictures

În ciuda tuturor eforturilor, medicii nu au putut face nimic pentru salvarea femeii care a decedat în drum spre spital. Doar după autopsie, medicii au găsit rămăşiţele pastilelor ingerate, stabilind astfel cauza morţii femeii, până atunci misterioasă.

Destin sau nu, acest accident tragic ar fi putut fi prevenit prin simpla contactare a unei organizaţii sau fundaţii locale de salvare a animalelor pentru a ajuta câinii străzii, în loc să aibă iniţiativa de a încerca să rezolve problema cu o asemenea cruzime.

O poveste tristă care ne aminteşte că în viaţă şi exact când te aştepţi mai puţin, roata se poate întoarce.

Ţi-a plăcut acest articol?