LiveBiz
Un copil de 12 ani construieşte un cărucior cu rotile din Lego pentru căţelul său cu două picioare

Un copil de 12 ani construieşte un cărucior cu rotile din Lego pentru căţelul său cu două picioare

LiveBiz » Animale » Un copil de 12 ani construieşte un cărucior cu rotile din Lego pentru căţelul său cu două picioare

Căţeluşa Gracie a venit pe lume fără picioarele din faţă. Din această cauză, foştii săi proprietari au abandonat-o pur şi simplu în voia sorţii, fiindu-le indiferent ce avea să se întâmple cu ea.

Când a fost găsită, Gracie era subnutrita, pierduse o bună parte din blană şi nu mai avea pic de energie vitală. Era infestată cu viermi şi doar speranţa pentru un viitor mai bun a ţinut-o în viaţă pe micuţa Gracie.

Din fericire, căţeluşa a ajuns în cele din urmă în grija familiei Turney care a adoptat-o ​​şi care consideră că puiul este minunat chiar şi cu malformaţiile sale congenitale.

Familia Turney avea deja un câine cu probleme din naştere, aşa că Gracie nu reprezenta o provocare pentru ei.

Cu toate acestea, pentru ca Gracie să aibă o viaţă cât mai puţin restricţionată, o parte din mobilier a trebuit să fie ajustată.

Trebuia să se simtă ca toţi ceilalţi câini.

Gracie este foarte mică şi, prin urmare, nu se potrivea în niciun cărucior sau scaun cu rotile care ar fi putut fi o soluţie pentru situaţia ei. Căţeluşa cu două picioare nu avea prea multe opţiuni.

imagine: Amazing Gracie / YouTube

Până când Dylan, băieţelul în vârstă de 12 ani al familiei, a găsit o soluţie excelentă.

Un cărucior cu rotile construit din Lego.

Dylan şi-a folosit pasiunea pentru piesele Lego pentru a construi ceva minunat pentru Gracie: un cărucior cu rotile, astfel încât căţelul cu două picioare să-şi poată ridica partea superioară a corpului până la înălţimea picioarelor din spate.

O idee pe cât de simplă, pe atât de utilă. Din moment ce Dylan are o mulţime de piese Lego acasă, nu a trebuit să cheltuiască niciun ban pentru soluţia găsită.

Pentru ca Gracie să se poată mişca singură, băiatul de 12 ani a pregătit mai multe roţi pe care le poate adăuga construcţiei sale din Lego.

imagine: Amazing Gracie / YouTube

Pe măsură ce Gracie va creşte, odată cu ea şi roţile căruciorului se pot schimba cu unele mai mari.

Aşa că micul animal este în sfârşit independent şi se poate distra prin apartament fără niciun ajutor.

În videoclipul de mai jos, Dylan demonstrează cu mândrie cum a construit căruciorul cu rotile pentru căţeluşa cu două picioare.

Lăsaţi-i pe Gracie şi Dylan să vă inspire şi să vă reamintească cât de frumos este să ajutaţi un animal cu probleme şi să nu renunţaţi niciodată la speranţă.

Întotdeauna vor exista soluţii!

Ţi-a plăcut acest articol?