LiveBiz
Câinele bolnav îşi petrece ultimele zile înconjurat de dragostea după care a tânjit ​​atât de mult

Câinele bolnav îşi petrece ultimele zile înconjurat de dragostea după care a tânjit ​​atât de mult

LiveBiz » Animale » Câinele bolnav îşi petrece ultimele zile înconjurat de dragostea după care a tânjit ​​atât de mult

Gus este un patruped adorabil care a furat inimile tuturor celor care l-au cunoscut. Unii oameni au crezut că este un caz pierdut şi trebuie cu orice preţ eutanasaiat, dar oficialii „SNARR Animal Rescue Northeast” erau hotărâţi să lupte pentru el.

Câinele trăia pe străzi şi dezvoltase o tumoare ciudată lângă ochi. Când l-au dus la veterinar, medicii au căzut de acord că starea lui de sănătate este cu mult mai îngrijorătoare decât se credea iniţial.

Tumora s-a dovedit a fi canceroasă şi trebuia îndepărtată cât mai curând posibil. Din păcate, Gus avea şi o afecţiune cunoscută sub numele de Dirofilarioză (viermi cardiaci).

Era atât de slăbit, încât era foarte puţin probabil să supravieţuiască operaţiei.

Cu toate acestea, au decis să-l trateze şi să încerce să-l facă să-şi recapete puterile, astfel încât să aibă şansa de a lupta pentru viaţa lui.

Câteva luni mai târziu a fost operat, iar salvatorii au considerat că este momentul potrivit să-i găsească o casă.

Încă suferea de Dirofilarioză şi era foarte puţin probabil să fie pe deplin vindecat, dar merita să cunoască dragostea unei familii.

Câinele a călătorit de la New York la Texas şi în câteva zile toată lumea din noua sa casă s-a îndrăgostit nebuneşte de el.

„Nu a arătat niciodată durerea pe care o simţea şi s-a dovedit a fi animalul perfect încă din prima zi”, a spus proprietara sa.

Când Gus a ajuns în noua sa casă, prognosticul său era destul de sumbru.

În următoarele câteva luni, s-a bucurat de cele mai bune momente de relaxare pe canapea şi, de asemenea, în paturile noilor săi stăpâni.

A petrecut ore nenumărate urmărind agitaţia din jurul casei şi momentul său preferat din zi era atunci când cineva îl îmbrăţişa din toată inima.

Nu fusese niciodată tratat prea bine şi părea să vrea să profite la maximum de fiecare dovadă de dragoste pe care o primea.

La un moment dat, sănătatea lui a început să se deterioreze rapid. L-au dus la mai mulţi experţi, dar era prea târziu. Gus şi-a dat ultima suflare ghemuit într-un pat moale, înconjurat de fraţii săi adoptivi şi de oamenii săi dragi.

„Gus se va odihni acum în pace şi nu va simţi nicio durere. Este bine că o familie minunată i-a fost alături în ultimele zile”, a comentat un utilizator de pe Facebook.

Actul de dragoste pe care l-au făcut proprietarii lui Gus adoptându-l este un adevărat exemplu pentru oricine. Foarte puţini oameni îndrăznesc să ofere o şansă unui câine cu probleme de sănătate sau cu o vârstă înaintată, însă această familie merită toate aprecierile!

Ţi-a plăcut acest articol?