LiveBiz
Prinţul William serveşte mâncare celor fără adăpost, la 25 de ani după ce prinţesa Diana i-a arătat cum se face

Prinţul William serveşte mâncare celor fără adăpost, la 25 de ani după ce prinţesa Diana i-a arătat cum se face

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Prinţul William serveşte mâncare celor fără adăpost, la 25 de ani după ce prinţesa Diana i-a arătat cum se face

Au trecut 22 de ani de când Regina Inimilor, aşa cum a mai fost numită Prinţesa Diana, a părăsit acesta lume.

Diana a considerat important pentru ca cei doi băieţi ai ei, care cândva vor servi Marea Britanie, să aibă o privire de ansamblu asupra a ceea ce înseamnă nivelul de trai al celor nevoiaşi, iar prinţul William se pare că nu a uitat nicio clipă acest lucru.

De curând, moştenitorul tronului britanic a vizitat un centru pentru persoane nevoiaşe pentru a servi spaghete bolognese celor fără adăpost…

William a vizitat The Passage, cel mai mare centru britanic pentru persoane fără adăpost. Ajutat de mai mulţi voluntari, Ducele de Cambridge, a tăiat morcovi şi a pregătit paste bolognese. După ce mâncarea a fost gata, Prinţul William le-a servit personal oamenilor străzii farfuriile cu preparatele calde, potrivit publicaţiei britanice Metro.

Prinţul a devenit o figură emblematică pentru „The Passage”, organizaţie aflată sub tutela Casei Regale Britanice, care a ajutat peste 130.000 de oameni nevoiaşi prin intermediul centrului său caritabil, al proiectelor şi serviciilor de cazare.

Ultima vizită pe care William o făcuse la acest centru a fost în 1993, când a însoţit-o pe mama sa, Prinţesa Diana şi pe fratele său, prinţul Harry.

Într-adevăr, Diana şi-a luat băieţii cu ea în timpul mai multor vizite efectuate la The Passage, atât oficiale cât şi private.

Princess Diana and Prince Charles with sons Prince William and Prince Harry prepare for a cycling trip in Tresco during their holiday in the Scilly Isles – 1989
Diana, Princess of Wales 1961-1997

Posted by Diana, Princess of Wales 1961-1997 on Thursday, January 17, 2019

Se pare că latura caritabilă a sufletului său le-a fost transmisă şi copiilor. Atât William, cât şi Harry s-au implicat în ample proiecte umanitare în trecut, aşa că poate este puţin surprinzător să vezi cum Prinţul William le serveşte personal mâncare oamenilor fără adăpost şi le spune „Poftă bună!”

Princess Diana and Prince William
Diana, Princess of Wales 1961-1997

Posted by Diana, Princess of Wales 1961-1997 on Thursday, September 20, 2018

Dacă apreciaţi faptul că prinţul William duce mai departe moştenirea iubitei sale mame, împărtăşiţi acest articol pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?