LiveBiz
Aceste surori identice s-au născut în 2010: acum au 8 ani și sunt considerate „cele mai frumoase gemene din lume”

Aceste surori identice s-au născut în 2010: acum au 8 ani și sunt considerate „cele mai frumoase gemene din lume”

LiveBiz » Familie » Aceste surori identice s-au născut în 2010: acum au 8 ani și sunt considerate „cele mai frumoase gemene din lume”

Imaginaţi-vă momentul în care părinţii află că vor avea doi copii în acelaşi timp… acesta este, fără îndoială, un moment de mare fericire. Este şi cazul unei mame pe nume Jaqi Clements, care avea să aducă pe lume două fete adorabile. Acum sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume.

Leah Rose şi Ava Marie s-au născut în California pe 7 iulie 2010. Nu a trecut mult până când mama lor şi-a dat seama că fiicele ei aveau o frumuseţe ieşită din comun.

clementstwins via Instagram

Gemenele erau atât de frumoase, încât la vârsta de 6 luni diferite agenţii le-au invitat să devină imaginea unor brand-uri. Dar tatăl a refuzat toate ofertele, pentru că nu a putut împărţi această activitate cu viaţa de familie. Când gemenele au împlinit 7 ani, Jaqi a văzut acest lucru ca pe un semn (7/7/2017). Ea a postat o fotografie cu fetele sale pe Instagram, însă nu se aştepta ca acest lucru să aibă un succes imediat…

Facebook/Jaqi Clements

Gemenele familiei Clements au devenit celebrităţi peste noapte, iar multe agenţii de modeling s-au înghesuit să le propună fetelor o colaborare. Tatăl a cochetat întotdeauna cu lumea modei şi a fost foarte bucuros când a văzut cât de apreciate sunt fiicele lui. Cu fiecare zi care trece, contul fetelor de pe Instagram adună tot mai mulţi abonaţi.

Facebook/Jaqi Clements

Oamenii din întreaga lume admiră frumuseţea celor două surori, iar mulţi chiar le numesc „cele mai frumoase gemene din lume”.

Facebook/Jaqi Clements

Astăzi, fetele au contracte cu două agenţii de modeling diferite, la fel şi fratele lor mai mare. De asemenea, au semnat contracte cu diverse mărci de îmbrăcăminte pentru copii. Acum, întreaga familie este implicată în cariera fetelor. Părinţii lor şi-au părăsit slujbele pentru a călători cu fiicele lor, care merg în diferite ţări având foarte multe şedinţe foto şi prezentări.

Bineînţeles, copiii nu ar trebui niciodată obligaţi să lucreze. Dar în acest caz, ele iubesc ceea ce fac şi găsesc foarte distractivă această carieră.

Facebook/Jaqi Clements

Ava şi Leah sunt două fetiţe minunate şi suntem siguri că şi frumuseţea lor interioară este pe măsură. Distribuiţi dacă sunteţi de acord!