LiveBiz
A fost jignită întreaga viaţă pentru felul cum arăta: dar priviţi-o acum când i-a redus pe toţi la tăcere

A fost jignită întreaga viaţă pentru felul cum arăta: dar priviţi-o acum când i-a redus pe toţi la tăcere

LiveBiz » Poveşti de viaţă » A fost jignită întreaga viaţă pentru felul cum arăta: dar priviţi-o acum când i-a redus pe toţi la tăcere

Există un milion de motive pentru care cineva ar vrea să piardă din greutate.

Ar putea-o face pentru beneficiile de sănătate, pentru a putea purta o anumită mărime de haine, sau pur şi simplu din cauza părerilor negative ale oamenilor vizavi de excesul de greutate.

Pentru Josie Desgrand, o adolescentă din Australia, motivul a fost platforma Instagram. La vârsta de doar 16 ani, Josie cântărea 127 de kilograme şi ştia că trebuie să facă ceva. Nemulţumită de trupul ei, urmărea în mod constant pozele altor tinere care postau pe Instagram şi vedea cât de slabe şi atrăgătoare sunt.

Deşi încercase câteva diete, acestea nu au dat rezultatele scontate. Apoi a intervenit autocompătimirea şi s-a refugiat în mâncatul în exces.

În cele din urmă, ea a hotărât că venise momentul să pună piciorul în prag…

Într-un interviu acordat site-ului Bored Panda, Josie a explicat momentul „Deciziei”.

„Am intrat în camera mea şi m-am dezbrăcat până la lenjerie”, a spus ea. „Apoi am făcut un pact cu mine. – Din acest moment Josie cea grasă nu mai există.”

„M-am fotografiat din diferite unghiuri, încântată de decizia luată pentru a pierde în greutate. Am folosit centimetrul şi mi-am notat dimensiunile, ştiind că am drum lung de parcurs, dar am vrut să urmăresc fiecare schimbare, indiferent cât de mică este.”

nolongerfatjosie / Instagram

Josie şi-a stabilit obiective mici şi a început să-şi urmărească progresele. Nu după mult timp, tânără de 16 ani a început să observe pe alocuri anumite schimbări. Ea a adoptat o dietă cu conţinut scăzut de carbohidraţi, fără zahăr şi şi-a crescut aportul de apă.

Alături de tatăl ei – care a fost prezent în această luptă împotriva excesului de greutate – ea a reuşit să ajungă la 89 de kilograme doar prin dietă.

Apoi a venit momentul când a trecut la următorul nivel, făcând paşi mărunţi, dar siguri, chiar şi la sala de sport.

Ea a declarat: „Exerciţiile de la sală mi-au dat impulsul suplimentar pentru a-mi atinge obiectivul dorit.”

nolongerfatjosie / Instagram

În loc să fie o sursă de frustrare şi depresie, platforma Instagram a devenit unul dintre cei mai puternici factori motivaţionali ai lui Josie. A început să acumuleze admiratori, care nu numai că voiau să-i urmărească transformarea, ci îi cereau sfaturi şi opinii.

„Am distribuit ceea ce mâncam şi progresele făcute pe contul meu @nolongerfatjosie. Numărul admiratorilor a crescut rapid şi fiecare dintre ei m-a susţinut. ” „Arăţi grozav!” – mi-au scris. „- Mmm, care este reţeta?”

„Având alături oameni din întreaga lume în călătoria mea, nu m-am gândit niciodată să renunţ. Stăteam câte o oră în fiecare noapte şi răspundeam fiecărei persoane. Fiind în situaţia lor înainte, am vrut acum să ajut cât mai mulţi oameni.”

nolongerfatjosie / Instagram

Astăzi, Josie cântăreşte aproximativ 63 de kilograme, mai puţin de jumătate din greutatea anterioară. Ceea ce iniţial s-a dorit a fi doar o dietă, a ajuns să devină o schimbare totală a stilului de viaţă, iar Josie a cules roadele.

Nu ne credeţi? Doar priviţi imaginile de mai jos:

nolongerfatjosie / Instagram
nolongerfatjosie / Instagram
nolongerfatjosie / Instagram
nolongerfatjosie / Instagram
nolongerfatjosie / Instagram
nolongerfatjosie / Instagram
Josephine Desgrand / Facebook

Ce transformare incredibilă a unei tinere extrem de hotărâte. Este o adevărată sursă de inspiraţie pentru toţi oamenii care îşi doresc o schimbare. Felicitări, Josephine. Arăţi minunat!

Dacă sunteţi impresionaţi de pierderea în greutate a lui Josie, împărtăşiţi acest articol pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?