LiveBiz
Fetiţa desenează pe stradă cu cretă: vecina enervată iese cu un furtun şi şterge totul

Fetiţa desenează pe stradă cu cretă: vecina enervată iese cu un furtun şi şterge totul

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Fetiţa desenează pe stradă cu cretă: vecina enervată iese cu un furtun şi şterge totul

Este greu de înţeles ce simt unii oameni când calcă pe sentimentele altora, dar se pare că în multe cazuri doar le place să-i vadă suferind. Poate că este din cauza vieţii mizerabile şi nefericite pe care o duc? Nu vom şti niciodată cu certitudine, dar să faci o fetiţă să plângă intenţionat şi să adopţi o atitudine ostilă şi superioară faţă de cei care sunt neajutoraţi, este cu adevărat o răutate gratuită.

„Sidewalk Susan” este porecla dată unei femei care a transformat vieţile mai multor vecini de-ai săi într-un infern. Într-un alt spectacol de cruzime gratuită, Susan a îndepărtat desenele unei fetiţe făcute cu cretă pe asfaltul din imensa parcare goală a condominiului.

Imagine: Youtube / Byc news

Deşi evenimentul ar putea părea banal, fetiţa a început să plângă în hohote când Sidewalk Susan i-a luat bucuria de a se juca afară. Odată cu apariţia pandemiei de Coronavirus, copiii nu merg la şcoală şi mulţi, în special cei mai mici, nu înţeleg pe deplin ce se întâmplă în lume.

A desena cu cretă este un joc cu adevărat simplu şi distractiv, care nu implică nici o „deteriorare” permanentă a asfaltului. Dar pentru vecina Susan, acest lucru a fost prea mult: în videoclipul publicat de mama fetiţei, femeia cea haină face tot posibilul pentru a îndepărta desenele cu un jet puternic de apă.

Ce o costa să o lase să se mai joace?

Imagine: Youtube / Byc news

Este doar nişte cretă! Ar fi dispărut cu uşurinţă la prima ploaie, în timp ce dezamăgirea şi tristeţea acestui copil vor rămâne mult timp în memoria ei.

Ţi-a plăcut acest articol?