LiveBiz
Starul de la Hollywood Ashton Kutcher le cere oamenilor „să se roage pentru el” – după ce şi-a luat acest angajament care va schimba vieţi

Starul de la Hollywood Ashton Kutcher le cere oamenilor „să se roage pentru el” – după ce şi-a luat acest angajament care va schimba vieţi

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Starul de la Hollywood Ashton Kutcher le cere oamenilor „să se roage pentru el” – după ce şi-a luat acest angajament care va schimba vieţi

Cunoscutul actor Ashton Kutcher se declară un avocat deschis al refugiaţilor, petrecându-şi o bună parte din timpul său în lupta pe care o duce încercând să pună capăt traficului de copii online. Recent, el a informat Comitetul pentru Relaţii Externe al Senatului cu privire la progresele pe care organizaţia sa le-a făcut în combaterea sclaviei moderne.

În vârstă de 40 de ani, actorul american a ţinut o pledoarie despre cum să pună capăt traficului de fiinţe umane, discutând despre munca sa de co-fondator al Thorn, o organizaţie care urmăreşte să utilizeze mai bine tehnologia pentru a localiza victimele acestor practici. Acesta a explicat lucrurile incredibil de îngrozitoare pe care le-a putut întâlni în timp ce lucra cu autorităţile pentru a pune capăt traficului de carne vie.

„În cadrul activităţii mele împotriva traficului de persoane am întâlnit victime din Rusia, din India, din Mexic, din New York şi New Jersey şi chiar din întreaga ţară. Am participat în mod direct la raidurile FBI unde am văzut lucruri pe care nimeni nu ar trebui să le vadă vreodată” -mărturiseşte actorul american.

Ashton Kutcher este tatăl a doi copii cu vârste sub 3 ani. „Am văzut conţinutul unui video în care un copil de aceeaşi vârstă cu ai mei a fost violat de un bărbat american care era un turist sexual în Cambodgia. Şi ce este mai dramatic este faptul că acest copil a fost atât de implicat încât a crezut că este un joc.”

Urmăriţi în videoclipul de mai jos discursul său emoţionant în care explică motivaţia care stă la baza cauzei pe care a ales să o promoveze

Potrivt CNN, Bob Corker, preşedintele Comisiei Senatoriale, i-a mulţumit pentru cuvintele sale, numindu-i cauza „motivaţională” şi „un adevărat testament al antreprenoriatului şi al oamenilor care îşi asumă un risc pentru binele social”.

Acum, Ashton speră ca oamenii să se roage pentru el pe măsură ce îşi îndeplineşte următorul obiectiv – acela de a elimina pornografia infantilă de pe internet.

Ashton Kutcher îşi foloseşte faima şi averea pentru a face ceva cu adevărat notabil – şi este o sursă de inspiraţie pentru noi toţi. 

Distribuiţi acest articol şi implicaţi-vă pentru a creşte gradul de conştientizare.

Ţi-a plăcut acest articol?