LiveBiz
După ce a adus pe lume 5 pui, căţeluşa şi micuţii ei sunt abandonaţi într-o cutie pe marginea drumului

După ce a adus pe lume 5 pui, căţeluşa şi micuţii ei sunt abandonaţi într-o cutie pe marginea drumului

LiveBiz » Animale » După ce a adus pe lume 5 pui, căţeluşa şi micuţii ei sunt abandonaţi într-o cutie pe marginea drumului

Dacă există un lucru care nu se va schimba niciodată în lume, deşi generaţiile sunt mereu altele, este răutatea şi cruzimea fiinţelor umane faţă de cele mai slabe vieţuitoare. Ce ​​inimă trebuie să ai pentru a putea abandona o căţeluşă care tocmai a adus pe lume cinci pui şi să o laşi pe marginea drumului condamnând-o la o soartă mai mult decât nesigură? Camerele de supraveghere instalate pe casa unui angajat al adăpostului de animale din Malaezia au surprins o scenă de o tristeţe fără margini.

Imagine: Kluang Johor Stray Dog Home / Facebook

Totul s-a petrecut în oraşul Johor din Malaezia, când camerele unui voluntar de la Kluang Johor Stray Dog Home au surprins o scenă foarte tristă: un bărbat iese din maşină pentru a abandona o căţeluşă pe marginea drumului, precum şi o cutie în care erau adunaţi cei 5 pui speriaţi. Deşi mama cu patru picioare l-a implorat pe stăpânul ei să nu o abandoneze, bărbatul s-a urcat în maşină şi a plecat fără să privească în urmă.

Imagine: Kluang Johor Stray Dog Home / Facebook

Voluntarul a văzut întreaga scenă surprinsă de camere, aşa că a decis să o ajute pe mamă şi pe cei 5 căţeluşi ai săi transportându-i la adăpostul Johor unde acesta lucrează. În urma unui consult amănunţit şi după efectuarea analizelor suplimentare s-a aflat că mama puilor suferea, din păcate, de o formă rară de cancer.

Un diagnostic trist care a venit într-un moment foarte delicat pentru adăpostul din Malaezia, având în vedere numărul fără precedent de animale abandonate din cauza pandemiei globale de Coronavirus; Refugiul a făcut apel la donaţii din partea populaţiei pentru a oferi hrană şi îngrijire medicală tuturor animalelor care au nevoie urgentă în acest moment delicat.

Imagine: Kluang Johor Stray Dog Home / Facebook

Deocamdată, mama şi căţeluşii ei sunt încă la adăpostul Kluang Johor, sub îngrijirea atentă a voluntarilor; în speranţa că fostul stăpân va fi identificat şi că va răspunde în instanţă pentru un act atât de crud şi laş!

Ţi-a plăcut acest articol? 

Cele mai vizionate