LiveBiz
Mama curajoasă naşte cu două săptămâni mai devreme, astfel încât soţul ei muribund să-şi poată ţine fiica în braţe

Mama curajoasă naşte cu două săptămâni mai devreme, astfel încât soţul ei muribund să-şi poată ţine fiica în braţe

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Mama curajoasă naşte cu două săptămâni mai devreme, astfel încât soţul ei muribund să-şi poată ţine fiica în braţe

Venirea unui copil pe lume poate fi cel mai preţios moment din viaţa unui cuplu. A face planuri şi a-ţi împărtăşi speranţele şi visele pentru această nouă viaţă este un privilegiu demn de experimentat.

Dar nu fiecare copil se naşte într-o imagine a perfecţiunii; pentru multe familii un copil poate veni pe lume într-un moment nefericit, care poate fi sau nu rezolvat în ciuda disperării pe care o pot simţi în interior.

Pentru familia Aulger din Texas, naşterea fiicei lor, Savannah, s-a dovedit a fi o experienţă dulce-amăruie.

Chiar înainte ca cel de-al cincilea copil al lui Diane şi Mark să se nască, familia Aulger a primit o lovitură devastatoare. După ce au aflat de la medici că Mark nu mai suferă de cancer, aceiaşi doctori au revenit spunând că opt luni de chimioterapie i-au distrus, practic, plămânii.

Mark a fost diagnosticat cu fibroză pulmonară, o afecţiune incurabilă, de cauză necunoscută, cu un prognostic sumbru.

„Ne-am gândit că ar putea să urmeze tratament cu steroizi şi oxigen şi să trăiască ani de zile”, a spus Diane pentru ABC News.

Ea a adăugat: „S-a gândit că se va întoarce acasă în câteva zile cu un tub de oxigen”.

Din păcate, însă, soarta avea planuri pentru el. Cu doar o lună înainte ca fetiţa lui şi a lui Diane să se nască, lui Mark, în vârstă de 52 de ani, i să spus de către medici că starea lui era extrem de gravă.

Mai mult, a fost informat că mai are mai puţin de o săptămână de trăit, lucru care însemna că Mark nu va avea şansa de a-şi cunoaşte cea mai nouă membră a familiei.

Diane nu era dispusă să lase ca aşa ceva să se întâmple. Ea plănuise să aibă o naştere naturală, dar pe fondul veştilor devastatoare, Diane a cerut să i se inducă naşterea cu două săptămâni mai devreme pentru a-i oferi lui Mark ocazia de a-şi cunoaşte fiica înainte de a muri.

Aşa că, într-o sală de naşteri mai mare decât de obicei, cu Mark întins lângă ea, cu o mască de oxigen pe faţă, Diane a născut-o pe Savannah pe 18 ianuarie.

„Paturile noastre erau una lângă altul”, a spus Diane.

Mark a putut să-şi ţină fetiţa în braţe timp de 45 de minute şi a fost realizată singura fotografie pe care Savannah o va avea alături de tatăl ei.

„A ţinut-o timp de 45 de minute. El şi cu mine am plâns tot timpul”, a adăugat Diane.

A doua zi, Mark a încercat să o ţină din nou pe Savannah, dar a reuşit doar pentru un minut înainte de a intra în comă, potrivit ABC News.

La cinci zile după ce fiica lui a venit pe lume, soţul devotat şi tatăl a cinci copii şi-a dat ultima suflare.

„Copiii se comportă de parcă tatăl lor este încă aici”, a declarat Diane pentru ABC News. „Mark a fost un tip foarte amuzant. Copiii mei încă mai spun glume cum făceau pe vremea când el era prin preajmă. Ar fi fost un tată minunat pentru Savannah.”

Această familie nu-l va uita niciodată pe Mark, un soţ şi un tată minunat care a plecat mult prea devreme.

Vă rugăm să împărtăşiţi acest articol pentru a vă arăta solidaritatea faţă de această familie. Gândurile noastre sunt alături ei.

Ţi-a plăcut acest articol?