LiveBiz
Bunicul cade în duş şi rămâne aşa 16 ore: pisica îl salvează aducându-i telefonul mobil

Bunicul cade în duş şi rămâne aşa 16 ore: pisica îl salvează aducându-i telefonul mobil

LiveBiz » Animale » Bunicul cade în duş şi rămâne aşa 16 ore: pisica îl salvează aducându-i telefonul mobil

Legătura care se creează între un animal de companie şi proprietarul uman poate atinge cote de afecţiune şi încredere reciprocă, care nici măcar între fiinţele umane nu se materializează. Nu contează ce animal de companie ai, acesta va fi întotdeauna alături de tine pentru a-ţi oferi toată dragostea lui, pentru a se juca cu tine, pentru a te relaxa şi a dormi lângă tine şi, de asemenea, pentru a te sprijini şi a te ajuta în cele mai neaşteptate moduri. Astăzi vrem să vă spunem povestea pisicii Fluffy şi a proprietarului sau în vârstă, salvat de curajul şi inteligenţa felinei sale de companie.

imagine: Fox 17 / YouTube

Ron Williams este un veteran în vârstă de 84 de ani, care locuieşte singur în Sturgis, Michigan; nu se mai poate mişca aşa cum o făcea odinioară, motiv pentru care se deplasează în interiorul casei sale cu ajutorul unui cadru; deşi trăieşte singur, niciodată nu este cu adevărat aşa: lângă el se afla pisica Fluffy, cu care Ron a stabilit o relaţie extraordinară. Bătrânul îi ţine pisicii companie şi la rândul ei, felina îi ţine bărbatului de urât şi îl sprijină.

imagine: Fox 17 / YouTube

Unul dintre lucrurile pe care Ron adoră să le facă pentru a se simţi mai puţin singur este să-i vorbească pisicii cu voce tare, ca şi cum felina ar fi o fiinţă umană capabilă să înţeleagă fiecare cuvânt şi să răspundă natural; realitatea este însă cu totul alta: pisicile nu au darul vorbirii, dar au un al şaselea simţ şi o inteligenţă superfină pe care mulţi nu fac altceva decât să le subestimeze; aşa cum făcuse iniţial chiar Ron…

imagine: Fox 17 / YouTube

Când într-o zi bătrânul se afla în duş, a alunecat brusc şi a căzut; telefonul mobil nu era la îndemână şi nu ştia cui să ceară ajutor; ceea ce Ron nu observase iniţial era că Fluffy era şi ea în baie; după 16 ore în care efectiv a zăcut, incapabil să se mişte, bărbatul a avut o idee strălucită: ştia că pisica asocia cuvântul „sună” cu telefonul mobil, aşa că i-a atras insistent atenţia felinei către telefonul său mobil, aflat într-o altă încăpere, ţipând cu voce tare iar şi iar: „Sună Fluffy!”

imagine: Fox 17 / YouTube

În mod neaşteptat, pisica a înţeles situaţia şi nevoia proprietarului său aflat în primejdie şi i-a adus literalmente telefonul mobil lui Ron, care după 16 ore de agonie şi incapabil să se mişte, a reuşit să sune la numarul unic de urgenţe pentru a fi salvat de către paramedici; dar dacă pisica Fluffy nu ar fi fost cu el, oare cum ar fi decurs lucrurile?

imagine: Fox 17 / YouTube

Acum, Ron Williams ii este veşnic recunoscător pisicii şi inteligentei sale extraordinare de care a dat dovada: ” Nu-mi voi mai părăsi niciodată pisica până în ziua în care nu voi mai fi. Ce s-ar fi putut întâmpla dacă nu era în baie cu mine în ziua aceea?”

Din fericire, Ron Wlliams a scăpat doar cu câteva vânătăi şi cu o sperietură zdravană, dar nimic grav: la vârsta de 84 de ani, acest episod ar fi putut să-i fie fatal, iar bătrânul ştie foarte bine asta!

imagine: Fox 17 / YouTube

Sincere mulţumiri lui Fluffy pentru tot ce a făcut pentru stăpânul său necăjit – bărbatul îi va fi recunoscător pentru totdeauna, suntem siguri de asta!

Ţi-a plăcut acest articol?