LiveBiz
Acest cimpanzeu îşi revede părinţii umani după mult timp şi îi întâmpină cu o îmbrăţişare uriaşă

Acest cimpanzeu îşi revede părinţii umani după mult timp şi îi întâmpină cu o îmbrăţişare uriaşă

LiveBiz » Animale » Acest cimpanzeu îşi revede părinţii umani după mult timp şi îi întâmpină cu o îmbrăţişare uriaşă

Este binecunoscut faptul că animalele sunt întotdeauna foarte iubitoare faţă de fiinţele umane care le-au salvat şi îngrijit. Nu vorbim doar despre pisici sau câini, ci despre orice animal care a avut un contact prelungit cu un om – suficient pentru a se ataşa. Acesta este şi cazul unui minunat cimpanzeu pe nume Limbani care, din păcate, nu a avut o copilărie prea fericită, întrucât a fost respins imediat de mama sa biologică. Drept urmare, Tania şi Jorge, doi angajaţi ai Zoological Wildlife Center din Miami, au avut grijă de el, devenind părinţii săi adoptivi.

Micul cimpanzeu nu a avut un început uşor: după ce a fost respins de mama sa din cauza lipsei de lapte, puiul a făcut pneumonie. Tania şi Jorge nu au încetat să-l îngrijească. Acea perioadă a fost foarte intensă atât pentru animal, cât şi pentru Tania şi Jorge, care nu au uitat niciodată drăgălăşenia acestui cimpanzeu.

După mult timp, Limbani şi cei doi îngrijitori s-au întâlnit din nou. Momentul în care cimpanzeul şi-a revăzut salvatorii a fost într-adevăr foarte emoţionant.

În videoclipul de mai jos, micul Limbani se aruncă în braţele lui Jorge, ţinându-l şi îmbrăţişându-l ca un copil mic. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul Taniei – când cimpanzeul o vede pe femeie, el se aruncă imediat la gâtul ei, într-o îmbrăţişare interminabilă.

Imagini pline de drăgălăşenie care în mod sigur vă vor face să zâmbiţi.

Ţi-a plăcut acest articol?