LiveBiz
Acest bebeluş are doar 8 săptămâni, dar pare să răspundă cuvintelor mamei sale cu un „Te iubesc” adorabil

Acest bebeluş are doar 8 săptămâni, dar pare să răspundă cuvintelor mamei sale cu un „Te iubesc” adorabil

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Acest bebeluş are doar 8 săptămâni, dar pare să răspundă cuvintelor mamei sale cu un „Te iubesc” adorabil

Primele cuvinte ale unui copil sunt poate cele mai incitante: a-l auzi articulând pentru prima dată mici cuvinte care au sens este o emoţie unică! Întrebarea este întotdeauna aceeaşi: va spune mai întâi „mama” sau „tata”? Copilul din acest videoclip are doar opt săptămâni şi încă nu a rostit niciunul dintre cele două cuvinte.

Totuşi, fetiţa reuşeşte să entuziasmeze pe toată lumea când pare să îi răspundă mamei sale cu un „Te iubesc” („I Love You”) adorabil. Dacă ascultaţi cu atenţie videoclipul, o puteţi auzi rostind acele cuvinte pentru prima dată. Inutil de precizat că mama a izbucnit imediat în râs, neîncrezătoare că fiica ei chiar a „vorbit”.

Anunţ

Fiecare copil este unic, motiv pentru care va manifesta anumite abilităţi în fiecare etapă a vieţii, evoluând în ritmul său. Începând cu primele zile, fiecare perioadă este bogată în lecţii şi descoperiri, atât pentru copil, cât şi pentru părinţi. Ca părinţi, ne aşteptăm întotdeauna ca micuţul nostru să înceapă oricând să bâlbâie primele cuvinte! Ca să nu mai vorbim de ziua în care începe să se târască, apoi să meargă…

 

Fetiţa din videoclip îi zâmbeşte tandru mamei sale, care continuă să-i şoptească până când pare să spună: „Te iubesc”. Ştim că un bebeluş aflat la a opta săptămână de viaţă nu este cu adevărat capabil să vorbească, deoarece limbajul este ceva care se dobândeşte lent, dar însuşi faptul că micuţa este capabilă să imite sunete sau cuvinte pare ireal.

Oricare ar fi explicaţia ştiinţifică la această abilitate extraordinară, cu adevărat important rămâne momentul în care copilul răspunde „Te iubesc” şi este ceva cu totul emoţionant. Din fericire, mama a filmat toată scena şi probabil că nu se aştepta la o asemenea reacţie.

Lăsaţi-vă seduşi de această fetiţă zâmbitoare şi frumoasă, cu „abilităţi extraordinare de comunicare”!

Ţi-a plăcut acest articol?