LiveBiz
Femeia adoptă un câine în vârstă şi descoperă că era nimeni altul decât bunul său prieten din copilărie

Femeia adoptă un câine în vârstă şi descoperă că era nimeni altul decât bunul său prieten din copilărie

LiveBiz » Animale » Femeia adoptă un câine în vârstă şi descoperă că era nimeni altul decât bunul său prieten din copilărie

Crescând singură la părinţi, Nicole Renae s-a simţit adesea puţin solitară în copilărie. Totuşi, această situaţie s-a schimbat când a împlinit 10 ani. De ziua ei, Nicole a primit un cadou minunat de la bunica ei: un câine pe nume Chloe. De la început, cei doi au fost de nedespărţit. „L-am iubit din tot sufletul.” – povesteşte Nicole. „A fost cel mai bun prieten al meu”.

De-a lungul anilor, legătura dintre Nicole şi Chloe a devenit din ce în ce mai puternică. „Era un animal atât de dulce”, a spus Nicole. „Era în stare să-mi ofere săruturi încontinuu dacă nu-l opream”.

Din păcate, relaţia dintre cei doi prieteni a fost întreruptă brusc.

Când Nicole avea 14 ani, tatăl ei a început să lucreze de acasă, dar acest lucru a venit cu o schimbare devastatoare pentru fetiţă. Casa trebuia transformată într-un birou, iar munca tatălui nu trebuia distrasă de zgomotele animalului de companie.

„Ni s-a spus că nu mai putem avea animale de companie”, îşi aminteşte Nicole. „Nu am avut de ales. Eram doar un copil, aşa că, evident, nu puteam decide în această chestiune. A fost dureros. Nu voiam să rămân fără câinele meu mic.”

Aşa că familia a l-a predat pe Chloe unui adăpost local pentru animale…

„M-am gândit că nu-l voi mai vedea sau auzi niciodată de el”, a adăugat femeia. „Pe măsură ce anii au trecut, m-am gândit mereu la Chloe.” De-a lungul timpului femeia s-a maturizat, s-a căsătorit şi a avut un copil, dar totuşi ceva în viaţa ei lipsea.

Cunoscând bucuria de a avea un câine, Nicole a vrut să-i ofere şi fiicei sale acelaşi lucru. Femeia a găsit o postare pe Facebook despre un câine bătrân care avea nevoie de o casă nouă. „Am văzut poza lui şi m-am gândit: ‘Acest animal îmi pare destul de familiar'”.

Şi încă ceva în plus… se mai numea şi Chloe. Aşa că, femeia a decis să adopte câinele, fără să-şi dea seama că cei doi se cunoşteau mai mult decât şi-ar fi imaginat.

„A alergat spre mine şi a început să mă lingă”, a spus ea. „Pe măsură ce timpul a trecut, toate aceste trăsături mi-au amintit de fostul meu câine.”

Chloe, se pare, a ştiut de la început că noua sa stăpâna era de fapt vechia sa prietenă.” El a continuat să mă îmbrăţişeze. Plângeam, îmi amintea foarte mult de Chloe al meu”, a spus Nicole. „Nu m-am gândit niciodată că mi-am regăsit câinele, dar în inima mea ştiam că este el.”

„Toată familia mea credea că sunt nebună”, a spus Nicole. Însă, câinele avea un microcip şi după o vizită la veterinar şi-au dat seama că este nimeni altul decât animalul meu bătrân. „Chiar el era”, a spus Nicole. „Am simţit literalmente că am câştigat la loterie. A fost cel mai frumos sentiment. Nu credeam că îl voi mai revedea vreodată.”

Reunit cu cea mai bună prietenă a lui, Chloe este în sfârşit acasă!

Chloe are acum o vârstă respectabilă, dar pare la fel de sănătos şi energic precum şi-l amintea Nicole.

Cam care erau şansele ca acest lucru să se întâmple? Credeţi în miracole? Această poveste este cea mai bună dovadă că ele există…

Ţi-a plăcut acest articol?