LiveBiz
Poliţia decide să-l ajute pe băieţelul care oferă dulciuri oricui îi găseşte câinele pierdut

Poliţia decide să-l ajute pe băieţelul care oferă dulciuri oricui îi găseşte câinele pierdut

LiveBiz » Animale » Poliţia decide să-l ajute pe băieţelul care oferă dulciuri oricui îi găseşte câinele pierdut

Animalele de companie reuşesc întotdeauna să stabilească o legătură specială cu copiii familiei adoptive. Ei devin cei mai buni prieteni şi complici pentru cele mai de neconceput răsfăţuri şi îi iubesc pe aceştia ca şi cum ar fi fraţii lor mai mici.

Poate tocmai de aceea se întâmplă adesea ca un copil să fie mult mai afectat decât un adult atunci când patrupedul său mult iubit dispare sau se pierde.

Un băiat din oraşul Lepe, Spania, are inima frântă. De câteva zile, familia sa nu mai ştie nimic despre locul unde s-ar afla animalul lor de companie şi au apelat la reţelele de socializare pentru a cere ajutor.

Băieţelul a fost cel care s-a ocupat să scrie cu propria mână un anunţ pentru a cere ajutor comunităţii.

Este îndeajuns să priveşti mesajul pentru a-ţi da seama de toată dragostea pe care o simte copilul pentru căţeluşul său şi cât de mult vrea să-l ţină din nou în braţe.

„Se caută un câine în Lepe. Rasa Pinscher. În vârstă de două luni. Culoare neagră, cu labele şi botul maro. Nume: Trapito. Dacă îl găsiţi, sunaţi. Îl iubesc foarte mult”, a scris băiatul în mesaj.

Familia a mers cu bileţelul la poliţie pentru a cere ajutor.

Poliţiştii au fost atât de impresionaţi de dragostea băiatului faţă de câine, încât au decis să-l publice pe reţelele de socializare şi să le ofere tot sprijinul în căutarea lui Trapito.

„Suntem încântaţi de acest apel făcut de un cetăţean foarte tânăr din oraşul nostru. Şi-a pierdut animalul şi oferă o ‘recompensă’ delicioasă oricui îl găseşte” – a scris unul dintre poliţişti în postare.

Dar poate cel mai impresionant lucru prezent în mesaj este recompensa pe care băiatul o oferă oricui îl ajută să-l găsească pe Trapito: un baton de ciocolată.

Cu siguranţă nu este nici pe departe cea mai valoroasă recompensă din lume, dar este gustarea preferată a copilului şi în mod clar este un premiu demn pentru salvarea animalului de companie.

„Recompensa: un baton de ciocolată Milka”, este premiul oferit de băieţel.

Frumosul Pinscher are doar câteva luni. Este dificil pentru un căţeluş atât de mic să supravieţuiască pe stradă fără ajutor.

Prin urmare, sperăm că va apărea cât mai curând posibil, astfel încât acest băiat adorabil să poată continua să se bucure alături de cel mai bun prieten al său.

„Am demarat căutările lui Trapito. Vă vom ajuta, nu pentru recompensa în sine, ci pentru ca băiatul să îl aibă din nou alături”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei.

Acest caz, la fel ca al multor alţi câini pierduţi, ne reaminteşte despre importanţa existenţei unui medalion de identificare cu un număr de telefon şi un microcip.

Sperăm ca odată cu implicarea poliţiei, nu va mai dura mult până când Trapito va fi găsit. Acasă îl aşteaptă un băiat credincios care îşi doreşte din tot sufletul să-l ţină în braţe şi să-şi reia aventurile împreună.

Ţi-a plăcut acest articol?