LiveBiz
Căţelul a fost adoptat în timp record datorită zâmbetului său cu totul ieşit din comun

Căţelul a fost adoptat în timp record datorită zâmbetului său cu totul ieşit din comun

LiveBiz » Animale » Căţelul a fost adoptat în timp record datorită zâmbetului său cu totul ieşit din comun

Cheech este un câine minunat care a fost transferat recent la „City of Waller Animal Shelter and Rescue” şi al cărui zâmbet cu totul ieşit din comun a devenit viral pe Facebook.

Noul adăpost nu este încă deschis publicului, însă mai mulţi oameni şi-au arătat interesul în legătură cu Cheech şi posibilitatea de a-l adopta… Şi la trei zile de la sosirea lui adăpost, patrupedul era deja în drum spre noua sa casă!

Facebook – City of Waller Animal Shelter and Rescue

La început, voluntarii i-au confundat zâmbetul cu un mârâit. Cu toate acestea, Leah Sipe, directorul adăpostului a înţeles imediat despre ce este vorba. Femeia s-a apropiat de cuşcă şi a observat că zâmbetul câinelui este modul său de a-şi exprima afecţiunea faţă de personalul adăpostului.

„Acest câine este uimitor!”, a spus Sipe.

Se pare că toţi cei care au avut norocul să-l vadă pe acest frumos căţel zâmbind s-au îndrăgostit iremediabil de el. Însă o cerere specială i-a atras în mod deosebit atenţia lui Sipe!

Facebook – City of Waller Animal Shelter and Rescue

O femeie pe nume Carrie a împărtăşit o poveste foarte emoţionantă… Unul dintre câinii săi, un Ciobănesc German, a murit din cauza unei boli necruţătoare chiar în ziua în care Cheech a ajuns la adăpost, iar celălalt câine, pe nume Dusty, era foarte deprimat.

Apoi, Carrie şi Dusty au vizitat adăpostul şi a devenit clar că Cheech era câinele perfect pentru mica lor familie. Câinele s-a apropiat de Carrie şi s-a urcat în braţele femeii, alături de noul său frate.

Facebook – City of Waller Animal Shelter and Rescue

Acum, Cheech are cel mai bun motiv din lume să zâmbească: şi-a găsit casa perfectă!

Facebook – City of Waller Animal Shelter and Rescue

Deşi Sipe este fericită că atât de mulţi oameni şi-au manifestat interesul pentru a-l adopta pe Cheech, vrea ca toată lumea să ştie că există mulţi câini care aşteaptă o casă iubitoare.

Urmăriţi videoclipul de mai jos pentru a descoperi mai multe despre zâmbetul acestui câine.

 

Meet “Cheech”, a former resident of City of Waller Animal Shelter and Rescue whose smile took over the internet and won him his home.

More about the smiling pup HERE ==> http://bit.ly/2y1yADK

Posted by FOX23 News on Tuesday, October 24, 2017

Distribuiţi acest articol cu toţi iubitorii de animale.

Ţi-a plăcut acest articol?