LiveBiz
După moartea proprietarului, câinele a devenit atât de trist încât și-a pierdut dorința de a mai trăi

După moartea proprietarului, câinele a devenit atât de trist încât și-a pierdut dorința de a mai trăi

LiveBiz » Animale » După moartea proprietarului, câinele a devenit atât de trist încât și-a pierdut dorința de a mai trăi

Când un grup local de salvare a auzit de Tyson, el rezistase de unul singur 5 zile într-un apartament. Proprietarul sau a murit brusc şi Tyson habar n-avea ce se întâmplă. Era speriat şi singur. S-a târât în ​​culcuşul său şi a refuzat să plece.

Un vecin a contactat grupul de salvare şi le-a explicat ce s-a întâmplat. Tyson era evident un câine loial şi prietenos. Să-şi vadă proprietarul decedat a fost prea mult pentru el. Să spui că devenise deprimat ar fi o gravă subevaluare a stării sale.

La sosirea voluntarilor, chiar şi cu hrană şi rugăminţi blânde, Tyson a refuzat să-şi părăsească cuşca. Nu au avut de ales decât să-i pună o lesă şi să-l oblige să părăsească apartamentul. A mers alături de noii săi prieteni umani fără nicio tragere de inimă.

Tot ce voia era că proprietarul sau să se întoarcă!

După ce Tyson a fost examinat de medicul veterinar, acesta a stabilit că patrupedul era subponderal şi avea probleme psihice. Parcă sufletul i s-a rupt în momentul în care stăpânul său a murit. Tyson avea nevoie de o mamă adoptivă foarte înţelegătoare, care să îi abordeze toate problemele şi să încerce să-l ajute să se bucure din nou de viaţă.

Laura, una dintre voluntare, l-a luat acasă pentru a se ocupa cu atenţie de Tyson şi a putut observa cu bucurie că legătura dintre ei a fost imediată. Deşi a durat mult şi a avut nevoie de multă dragoste şi afecţiune, Tyson a început treptat să-şi revină. A oferit chiar şi câteva sărutări când Laura se aştepta cel mai puţin. Femeia nu a putut să nu zâmbească. Săruturile lui Tyson au fost un lucru grozav!

Laura a vrut să se asigure că Tyson nu se va mai ascunde de oameni în vreun colţ îndepărtat, aşa că i-a cumpărat special pentru el un pat generos şi foarte confortabil. La început nu era convins, dar imediat ce Laura s-a întins pe podea lângă el, Tyson a şi dorit să-l testeze.

Habar n-avea că un pat de câine ar putea fi atât de confortabil şi a adormit instantaneu!

Tyson a mai primit un cadou incredibil!

Laura i-a cumpărat o piscină pentru câini pe care a amplasat-o în curtea din spatele casei. De îndată ce s-a arătat interesat să se joace cu celălalt prieten canin al Laurei, ea a vrut ca Tyson să se simtă în largul lui. Chiar dacă a intrat în piscină şi a stat acolo, acest lucru a însemnat un progres semnificativ; Laura era deosebit de încântată!

Câinele traumatizat încă dădea semne de stres şi cicatrici emoţionale, dar Laura ştia că există speranţă şi că Tyson va fi din nou fericit. Grupul de salvare a contactat rudele stăpânului decedat, dar nimeni nu a putut să-l preia pe Tyson. Totuşi, Laura simţea în adâncul inimii că în cele din urmă va reuşi să-i readucă pofta de viaţă şi fericirea.

Câteva zile mai târziu, o femeie pe nume Sarah a vizitat grupul de salvare. Aceasta a spus că urmărise povestea lui Tyson pe reţelele de socializare şi că i-ar plăcea să-l cunoască. A fost chiar de acord să-l adopte dacă Tyson ar accepta-o…

Tyson avea mare nevoie de o casă iubitoare, dar nimeni nu era sigur dacă încă mai era sau nu afectat de trauma suferită. Sarah a intrat în casa Laurei şi s-a dus direct la Tyson. Ceea ce urmează este pur şi simplu minunat. Laura a început să plângă când l-a văzut pe Tyson încercând să socializeze cu Sarah. Parcă înţelegea totul.

Trebuie să vedeţi ce se întâmplă în continuare! Derulaţi în jos şi faceţi clic pe play! Nu o să regretaţi! Mulţumim „The Dodo” pentru că ne-aţi împărtăşit o asemenea poveste minunată.

Ţi-a plăcut acest articol?