LiveBiz
Această căţeluşă adorabilă a urcat singură în autobuz pentru a-şi întâlni stăpânul care a abandonat-o

Această căţeluşă adorabilă a urcat singură în autobuz pentru a-şi întâlni stăpânul care a abandonat-o

LiveBiz » Animale » Această căţeluşă adorabilă a urcat singură în autobuz pentru a-şi întâlni stăpânul care a abandonat-o

În ciuda tuturor progreselor pe care oamenii le-au făcut de-a lungul timpului, încă există persoane care au curajul să renunţe la un câine fără niciun regret. În Bradford, West Yorkshire (Marea Britanie), un câine inconsolabil a fost văzut urcând într-un autobuz şi s-a aşezat pe unul dintre scaunele pasagerilor cu o expresie deosebit de tristă.

O scenă fotografiată rapid de o femeie care la scurt timp a postat imaginea pe pagina ei de Facebook. Postarea a devenit imediat virală, adunând mii de reacţii şi distribuiri, mai ales pentru că patrupedul în cauză – o căţeluşă adorabilă pe nume Olive – voia cu disperare să ajungă acasă.

Sursa: Facebook / Gemma Burton

Oamenii care au văzut câinele urcând în autobuz au început să se îngrijoreze când şi-au dat seama că niciun om nu va veni să o ia. O călătoare care se afla în autobuz în acel moment a declarat: „La un moment dat câinele a încercat să coboare din autobuz, dar vehiculul nu ajunsese încă în staţie, aşa că am ţinut-o la bord şi cineva a rămas alături de ea. La capăt de linie, nimeni nu ştia ce să facă, aşa că biata Olive a fost dusă la un adăpost din apropiere, în speranţa că stăpânul ei va veni să o recupereze.

Nici măcar o şansă ca aşa ceva să se întâmple, dar în ciuda nepăsării fostului său proprietar, Olive a primit o mulţime de cereri de adopţie şi cu siguranţă va ajunge în curând în grija unei persoane iubitoare. Prin urmare, nu va exista decât un singur câştigător, dar şi ceilalţi doritori s-ar putea consola adoptând orice alt câine din adăpost care aşteaptă cu disperare o familie…

Ţi-a plăcut acest articol?