LiveBiz
Această fetiţă este copleşită de emoţii când îşi vede pentru prima dată surioara nou-născută

Această fetiţă este copleşită de emoţii când îşi vede pentru prima dată surioara nou-născută

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Această fetiţă este copleşită de emoţii când îşi vede pentru prima dată surioara nou-născută

Pentru orice copil, vestea sosirii unui frăţior sau a unei surioare are întotdeauna un impact puternic: în unele cazuri este dragoste la prima vedere înainte ca ochii să se întâlnească, în altele este nevoie de ceva timp pentru acceptarea celui de-al doilea copil. Cert este că în inimile lor mici se dezlănţuie un uragan de emoţii, mai ales când vine momentul să-şi vadă în carne şi oase şi pentru prima dată fratele sau sora.

Dacă nu credeţi, este de ajuns să o întrebaţi pe micuţa Addy dacă ziua în care şi-a văzut prima dată surioara nou-născută îi va rămâne în memorie drept cel mai frumos moment de care îşi va aminti toată viaţa!

Sursa: Dale Benson / Facebook

Addy, în vârstă de 6 ani, a aşteptat 9 luni pentru a-şi vedea în sfârşit surioara mult dorită. Mama a făcut tot posibilul să o obişnuiască pe fată cu ideea de a fi sora mai mare şi de a împărţi casa, părinţii şi, în viitor, jucăriile cu noua membră a familiei.

Sursa: Dale Benson / Facebook

În ziua în care sora ei s-a născut, Addy era încântată de simplul gând că va putea să o atingă, să o îmbrăţişeze şi să o sărute. A fost prima care a intrat în salonul în care se afla mama ei cu cea mică; în timp ce tatăl ţinea telefonul pentru a surprinde întreaga scenă, convins că Addy va avea o reacţie adorabilă.

Sursa: Dale Benson / Facebook

Foarte emoţionată, Addy s-a apropiat de cele două: dorinţa arzătoare de a-si săruta sora poate fi citită pe chipul ei. Ulterior filmării, mama, deosebit de grijulie, o ajută să o ţină pe cea mică în braţe, pecetluind astfel relaţia dintre surori care va dura o viaţă întreagă.

Addy şi sora ei mai mică vor putea viziona aceste imagini nepreţuite de nenumărate ori, în timp ce îşi vor aminti cum s-a născut relaţia lor minunată! Nu rataţi vizionarea acestor imagini: conţinutul este cu totul impresionant!

Posted by Dale Benson on Wednesday, October 16, 2019

Ţi-a plăcut acest articol?