LiveBiz
Poliţistul salvează un pisoi aruncat dintr-o maşină care se deplasa cu viteză şi îl adoptă

Poliţistul salvează un pisoi aruncat dintr-o maşină care se deplasa cu viteză şi îl adoptă

LiveBiz » Animale » Poliţistul salvează un pisoi aruncat dintr-o maşină care se deplasa cu viteză şi îl adoptă

Părea doar o tură obişnuită pe teren pentru ofiţerul Housand, când a găsit un pisoi care avea să-i schimbe viaţa – în bine.

Housand a fost chemat să se ocupe de un incident de maltratare şi abandon care a implicat o felină aruncată dintr-un vehicul ce se deplasa cu viteză.

Ajuns la faţa locului şi văzând situaţia în care se afla pisoiul, ofiţerul a fost impresionat peste măsură şi fără să se gândească de două ori a decis să-l adopte!

În ciuda abandonului crud, felina nu prezenta răni serioase. Pe de altă parte, datorită acelei atitudini abominabile, pisoiul a fost salvat şi adoptat de un stăpân mult, mult mai bun.

Potrivit Fox News, prima întâlnire dintre poliţist şi pisoi a fost deosebit de emoţionantă. Simţind că va fi salvat de bărbat, pisoiul s-a ghemuit rapid în braţele acestuia.

Este interesant de observat cum pisoiul, chiar şi speriat fiind, s-a simţit în siguranţă în prezenţa lui Housand. Bărbatul nu l-a putut părăsi şi a decis să-l ia acasă şi să devină noul membru al familiei sale.

Housand promite că îi va da pisoiului un nume în curând. Fără îndoială, nici că ar fi putut exista un câştig mai drăguţ şi mai pozitiv în familia acestui om cu suflet mare!

Ţi-a plăcut acest articol?