LiveBiz
Susan Boyle revine după 10 ani la concursul de talente – Doar priviţi-o când se întoarce şi îi dă fiori lui Simon Cowell

Susan Boyle revine după 10 ani la concursul de talente – Doar priviţi-o când se întoarce şi îi dă fiori lui Simon Cowell

LiveBiz » Muzică » Susan Boyle revine după 10 ani la concursul de talente – Doar priviţi-o când se întoarce şi îi dă fiori lui Simon Cowell

Ce e mai frumos decât să revezi pe cineva care a câştigat un spectacol de talente? Bineînţeles, să urmăreşti o serie întreagă de câştigători care concurează unul împotriva celuilalt!

Dacă aţi crezut că va trebui să aşteptaţi până în vară pentru a vă bucura de America’s Got Talent, trebuie să vă gândiţi din nou. Show-ul „America’s Got Talent: The Champions” este aici şi aşa cum îi spune şi numele, este un concurs care va alege cel mai bun talent dintre cei mai buni concurenţi care au câştigat vreodată.

Formatul oferă foştilor câştigători – şi altor câţiva norocoşi care au fost foarte aproape să câştige – şansa de a dovedi că sunt cei mai buni. De asemenea, oferă publicului un spectacol diferit faţă de tot ce am văzut până acum. Nu ne credeţi? Doar urmăriţi ce se întâmplă atunci când Susan Boyle, marea câştigătoare a „Britain’s Got Talent” în sezonul 2009, urcă pe scenă…

susanboylemusic / Instagram

S-ar putea să vă aduceţi aminte de Susan Boyle din sezonul 2009 al concursului „Britain’s Got Talent” când a făcut furori încă din timpul audiţiilor cu o interpretare ce a făcut înconjurul globului.

Cu toate că pe vremuri era o persoană emotivă, modestă, care doar visa să fie cunoscută, ea este acum o celebritate cu zeci de milioane de albume vândute în întreaga lume.

susanboylemusic / Instagram

Acestea fiind spuse, ea a rămas o femeie liniştită şi simplă, chiar şi în faţa unui astfel de succes astronomic.

Pentru Simon Cowell, ea rezumă perfect chintesenţa acestui concurs de talente. El a mărturisit că: „Nu-mi vine în gând niciun alt concurent care să definească mai bine acest spectacol”.

Având în vedere acest lucru, nu este deloc surprinzător faptul că revenirea ei la „America’s Got Talent: The Champions” – a avut un succes răsunător.

Urmăriţi reprezentaţia ei în videoclipul de mai jos:

Nici nu-i de mirare că Mel B. a apăsat fără nicio ezitare butonul auriu. Mulţumim, Susan Boyle, pentru că eşti o adevărată artistă şi o sursă de inspiraţie pentru milioane de oameni.

Dacă acest videoclip v-a adus un zâmbet, împărtăşiţi articolul cu prietenii şi familia pe Facebook!

Ţi-a plăcut acest articol?