LiveBiz
Un şofer din Texas a surprins un nor care arată ca un înger – Imaginea a devenit virală pe internet

Un şofer din Texas a surprins un nor care arată ca un înger – Imaginea a devenit virală pe internet

LiveBiz » Wow » Un şofer din Texas a surprins un nor care arată ca un înger – Imaginea a devenit virală pe internet

Oare de câte ori aţi privit cerul şi aţi văzut o formă familiară? Poate că uneori norii semănau cu valurile mării sau poate că arătau asemeni unui câine.

Iar dacă aveţi puţină imaginaţie, puteţi vedea atât pisici, păsări, cât şi monştri înfricoşători.

Uneori, semnul de care aveţi nevoie nu este tocmai cel pe care vă aşteptaţi să îl vedeţi.

Danny Ferraro şi soţia sa, Carmen, se deplasau pe autostrada 105 în apropierea oraşului Montgomery, Texas, când au privit cerul şi au observat ceva care i-a făcut să se uite de mai multe ori.

Danny Ferraro / Facebook

Pe măsură ce soarele apunea şi ultimele sale raze mângâiau norii, conturul unui înger devenea din ce în ce mai vizibil. Până şi aura părea să fie la locul potrivit.

Danny a făcut imediat o fotografie cu această privelişte minunată şi a împărtăşit-o pe Facebook, unde i-a uimit pe mulţi. Danny a numit norul: Texas Angel (Îngerul din Texas).

Danny Ferraro / Facebook

„Luni seara ne grăbeam să rezolvăm mai multe probleme (familiale) şi ne temeam că nu vom ajunge la timp. Când am cotit spre vest pe autostrada 105 din Montgomery, am observat imediat forma ciudată a norului şi razele strălucitoare ale soarelui chiar în faţa noastră şi i-am spus lui Carmen: ‘Uau, uită-te la asta!’…”

„Am văzut amândoi îngerul şi am înţeles că acest lucru înseamnă că totul va fi în regulă. Nu ştiu câţi oameni l-au mai observat, dar sunt sigur că a însemnat ceva special pentru toţi cei care au reuşit să-l vadă…”

„A durat doar câteva momente, dar am luat telefonul şi prima poză pe care am făcut-o a fost spectaculoasă”, a declarat Danny pentru NBC.

Danny Ferraro cu soţia / Facebook

Danny s-a tot întrebat dacă această formaţiune noroasă ar fi putut fi un semn?

Fotografia uimitoare părea a fi un înger vorbind cu el şi soţia sa, mai ales că cei doi soţi se consideră persoane credincioase.

Dar indiferent dacă credeţi sau nu în ceva, această fotografie dovedeşte că viaţa este călătorie maiestuoasă şi că, uneori, dacă avem suficient noroc, putem simţi mângâierea dulce a îngerilor pe chipurile noastre!

Danny Ferraro / Facebook

Ce privelişte frumoasă. O mulţime de oameni sunt de acord că ceea ce au văzut cei doi soţi chiar a fost un semn divin.

Dacă şi voi credeţi că acesta reprezintă un semn, împărtăşiţi acest lucru pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?