LiveBiz
Pitbull-ul adoptat nu se poate opri să-i mulţumească tinerei care l-a salvat din adăpost

Pitbull-ul adoptat nu se poate opri să-i mulţumească tinerei care l-a salvat din adăpost

LiveBiz » Animale » Pitbull-ul adoptat nu se poate opri să-i mulţumească tinerei care l-a salvat din adăpost

Adoptarea unui câine este întotdeauna un angajament pe termen lung. Fiecare câine merită să aibă un proprietar, care să-i poată acorda toată atenţia şi să-i garanteze adăpost şi hrană. Canisele sunt locuri triste, dar mereu pline de speranţă: câinii, precum şi voluntarii care îşi petrec timpul şi energia aici, aşteaptă în fiecare zi ca cineva să vină cu intenţia de a salva o viaţă.

Din fericire, există oameni în lume cum este şi Kayla Filoon, o tânără care îşi dorea cu adevărat un căţeluş pe care să-l iubească: şi a avut norocul de a-l găsi-o la o canisă.

And THIS right here people is why you should adopt!!! My niece and her newly adopted ACCT Philly dog of less than 2…

Posted by Jamie Holt on Monday, February 6, 2017

Hotărâtă să adopte un căţeluş, Kayla s-a dus la o canisă: privirea ei s-a întâlnit cu cea a unui PitBull care nu avusese o viaţă uşoară. Fostul său proprietar nu l-a mai dorit şi l-a abandonat în acel loc: era foarte slab, nu avea păr pe urechi şi nici pe coadă. În ciuda aspectului respingător, Kayla ştia în inima ei că acest PitBull era exact motivul pentru care a venit.

Posted by Jamie Holt on Friday, March 10, 2017

Russ (numele pe care Kayla l-a dat PitBull-ului), s-a ataşat imediat de noua sa proprietara. Tânăra l-a dus acasă şi a observat că patrupedul era încă foarte speriat şi nedumerit: nu a părăsit-o nici măcar pentru o secundă.

Într-o noapte, Kayla stătea pe canapea, făcându-şi temele pe laptop: Russ era acolo, dar nu stătea doar lângă ea. Câinele se lipise de ea, ca şi când ar fi căutat companie şi în acelaşi timp mulţumind fetei pentru că l-a adoptat. O scenă deosebit de tandră pe care unul dintre colegii ei de cameră a surprins-o cu o fotografie. Russ a adormit lângă Kayla, simţindu-se la adăpost şi înconjurat de oameni încă necunoscuţi.

Mulţi oameni cred că PitBulii sunt câini de care trebuie să se ferească: dar poate diferenţa o face tocmai fiinţa umană şi modul în care îşi educă câinele. Russ, ca atâţia alţi câini abandonaţi, era doar o creatură care avea nevoie de o casă şi de multă dragoste.

Ţi-a plăcut acest articol?