LiveBiz
Câinele cu inima frântă petrece o săptămână refuzând să fie separat de mama sa moartă

Câinele cu inima frântă petrece o săptămână refuzând să fie separat de mama sa moartă

LiveBiz » Animale » Câinele cu inima frântă petrece o săptămână refuzând să fie separat de mama sa moartă

Deseori au apărut dezbateri intense pe reţelele de socializare sau în spaţiul public despre prezenţa sentimentelor în cazul animalelor. Dar pentru aceia dintre noi care le cunoaştem bine şi le iubim, nu există nicio îndoială în această privinţă. Ele simt, iubesc şi suferă, la fel ca oamenii.

Aşa cum dragostea unei mame este foarte puternică pentru copiii săi, la fel şi ataşamentul copiilor este nelipsit faţă de părinţi, chiar şi în cazul animalelor. Cum s-a întâmplat şi în această poveste incredibilă petrecută în India, când un pui a refuzat timp de o săptămână să părăsească trupul neînsufleţit al mamei sale.

Anunţ

Din păcate, mama lui îşi dăduse ultima suflare de zile bune. Ce tristeţe!

Somi Gopalan văzuse poza acelui câine pe Facebook. Era un biet căţeluş întins lângă trupul neînsufleţit al mamei sale, dar bărbatul nu ştia cu exactitate unde se află.

VOSD (The Voice of Stray Dogs) a descoperit că patrupedul şi mama lui se aflau în acelaşi loc de aproximativ o săptămână. Lui Somi i-a luat ceva timp să afle unde este căţelul şi în tot acest timp VOSD nu a rezolvat problema.

Mulţi oameni nu au făcut nimic pentru că nu ştiau cum va reacţiona câinele (le era frică să se apropie).
Între timp, toată lumea căuta o soluţie. Când Somi a ajuns la faţa locului, a acţionat cu prudenţă şi a putut să ajute câinele.

Somi i-a oferit mamei puiului o înmormântare demnă. Apoi a trebuit să-l convingă pe căţeluş să meargă cu el. Ceea ce a fost foarte greu deoarece tot ce-şi dorea puiul era să fie cu mama lui.

În cele din urmă, a reuşit să-l captureze şi să-l transfere într-un loc sigur. Căţeluşul a fost numit Somi, în onoarea salvatorului său şi va fi adoptat de fondatorul VOSD.

Cel mai trist este că fotografia căţeluşului îmbrăţişând trupul mamei sale este încă difuzată pe reţelele de socializare. Şi nu numai atât, oamenii răspândesc fotografia pentru interese personale, cerând donaţii în numerar. Este scandalos să auzi că se întâmplă asta.

Feriţi-vă de acele persoane care încearcă să profite de astfel de imagini. Din fericire, acest câine a fost deja salvat, iar mama lui a fost îngropată aşa cum se cuvine. Puiul îşi va reveni în curând şi se va putea bucura toată dragostea de care are nevoie.

Ţi-a plăcut acest articol?