LiveBiz
Un tată foarte mândru a recreat aceeaşi fotografie cu fiica sa în trei momente diferite din viaţă

Un tată foarte mândru a recreat aceeaşi fotografie cu fiica sa în trei momente diferite din viaţă

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Un tată foarte mândru a recreat aceeaşi fotografie cu fiica sa în trei momente diferite din viaţă

Aproape întotdeauna părinţii sunt foarte mândri de copiii lor, cu toate că de cele mai multe ori le este greu să admită acest lucru când sunt faţă în faţă cu ei. Dar în discuţiile cu oricine altcineva, vor avea doar cuvinte de laudă pentru descendenţii lor. Şi mai sunt acei taţi care ştiu să găsească echilibrul potrivit şi reuşesc să transmită orgoliul şi stima lor fiului sau fiicei, încă de la început. Ciarán este un tată foarte mândru, care şi-a iubit întotdeauna fiica cât de mult a putut.

Într-o postare publicată pe profilul său de Twitter, bărbatul a împărtăşit o minunată amintire compusă din trei fotografii care îl reprezintă pe el şi pe fiica sa Niamh în trei momente diferite ale vieţii, care nu marchează atât de mult anii care au trecut, ci succesul şcolar al fetei. Prin urmare, toate fotografiile au fost făcute exact în acelaşi loc, dar cu trei ocazii diferite…

Fotografiile ilustrează momente foarte specifice, şi anume prima zi de şcoală a lui Niamh, în 1999, ziua în care fata a intrat la facultate, în 2013 şi, în cele din urmă, ziua în care a absolvit, în 2018. Repere importante pe care Papa Ciarán a vrut întotdeauna să le evidenţieze şi să le păstreze în memorie sub formă de fotografii.

Sursa: Ciarán Ó’Seanáin / Twitter

Toate pozele au fost făcute de mama lui Niamh și au fost recreate exact în aceeași locație. Însă bărbatul, cu siguranță, nu se aștepta ca frumosul său colaj să primească atât de multă atenție pe rețelele de socializare: „Sunt uimit de reacțiile pe care le-au provocat fotografiile mele. Oamenii știu acum cât de mândru sunt de fiica mea!”, a spus el.

Ciarán este în mod clar un tată minunat și are multe motive să fie mândru de fiica sa, dar și mulțumit de „meseria” sa de părinte.

Ţi-a plăcut acest articol?