LiveBiz
Câinele dulce cu botul lung de 30 cm face senzaţie pe internet

Câinele dulce cu botul lung de 30 cm face senzaţie pe internet

LiveBiz » Animale » Câinele dulce cu botul lung de 30 cm face senzaţie pe internet

Reţelele de socializare sunt capabile să aducă peste noapte celebritatea unor personaje necunoscute până acum, iar de data aceasta lozul norocos i-a revenit unei căţeluşe, ale cărei poze sunt admirate de o mulţime de urmăritori din întreaga lume. Numele ei este Eris şi cu tandreţea şi aspectul său unic face senzaţie pe internet.

Cel mai probabil din cauza botului său, care măsoară nici mai mult, nici mai puţin de 30 de centimetri.

Eris este o femelă ogar rusesc (rasă cunoscută şi sub denumirea de Barzoi) care locuieşte în Richmond, Virginia (SUA). Deşi câinii din rasa ei tind să aibă botul lung în comparaţie cu alţi patrupezi, niciunul nu este la fel de mare ca al lui Eris.

Desigur, pentru ea nu există nicio diferenţă şi nici pentru mama ei Lily Kambourian, care o iubeşte fără să ţină cont de lungimea botului.

Numele complet al acestui câine este „Madame Eris Overbite, Queen of Snoots” şi, potrivit lui Lily, ea a decis să o numească Eris după zeiţa greacă a vrajbei şi discordiei. Dar nimic din toate acestea nu o defineşte cu adevărat pe simpatica blănoasă.

Stăpâna a început să distribuie fotografii cu căţeluşa ei pe reţelele de socializare pentru că îşi iubeşte nespus de mult animalul de companie, dar nu şi-a imaginat niciodată că acest lucru o va transforma într-o celebritate.

În prezent, profilul Instagram al lui Eris are peste 245.000 de urmăritori.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eris The Borzoi (@eriszoi)

Faima „a bătut” la uşa acestei familii într-un mod surprinzător. Lily însăşi susţine că oamenii o opreau adesea pe stradă, surprinşi fiind de botul câinelui.

În ciuda prognosticului pe care i l-au dat medicii veterinari când era mică, frumoasa Eris este o căţeluşă foarte sănătoasă, lungă de aproape 1,5 metri.

„Când era doar un pui, ni s-a spus că ar putea avea probleme dentare, deoarece dinţii i se vor înfige în gingii şi va avea nevoie de extracţia caninilor. Dar ea a trecut de mult peste asta. Nu are nicio problemă de acest fel”, a spus Lily.

Singurul „avantaj” pe care i-l oferă botul său ieşit din comun este că termină gustările mult mai repede decât orice alt câine.

Eris este o adevărată comoară pentru familia ei. Sperăm că Lily, stăpâna sa, va continua să împărtăşească videoclipuri şi multe alte scene amuzante cu toţi urmăritorii pe care îi are şi nu numai.

Ţi-a plăcut acest articol?