LiveBiz
Câinele bătrân ajunge la adăpost după moartea proprietarului – acum plânge zilnic înainte de culcare

Câinele bătrân ajunge la adăpost după moartea proprietarului – acum plânge zilnic înainte de culcare

LiveBiz » Animale » Câinele bătrân ajunge la adăpost după moartea proprietarului – acum plânge zilnic înainte de culcare

Adăpostul Humane Society din Quincy, Michigan, a găzduit recent un Chihuahua vârstnic pe nume Scooter, care şi-a pierdut stăpânul pentru totdeauna. Extrem de îndurerat, câinele a rămas neobişnuit de liniştit în adăpost. Cu toate acestea, rutina lui de culcare a reuşit să înduioşeze inimile tuturor.

După ce este complet învelit în pătura cu steluţe de care nu se desparte niciodată, Scooter începe să plângă. Nu numai că îi lipseşte fostul său proprietar, dar se şi teme de ceea ce urmează să să întâmple în viaţa lui.

Într-un efort de ultimă oră şi pentru a-l ajuta pe Scooter să treacă mai uşor peste această perioadă grea, angajaţii adăpostului au distribuit o fotografie a ritualului său nocturn pe Facebook.

Este trist să observăm că mulţi câini în vârstă care îşi pierd stăpânii trebuie să se confrunte cu această situaţie. Au nevoie de dragoste pentru a se vindeca, dar puţini sunt aceia care să-şi dorească un animal bătrân.

Actualizare: Povestea lui Scooter a înduioşat multe inimi din întreaga lume. Cererile de adopţie au sosit de pe tot globul, din Italia până în America Latină. În cele din urmă, adăpostul a ales o localnică, pe nume Jessica Howard, pentru a-l adopta pe Scooter. Jessica este o salvatore loială care de-a lungul timpului a ajutat mulţi câini. Ea şi-a luat angajamentul că-l va iubi necondiţionat şi îl va ajuta pe Scooter să-şi trăiască confortabil ultimii săi ani.

Scooter încă se confruntă cu multă durere emoţională, dar mulţumită Jessicăi şi noilor săi fraţi canini, el iese treptat din cochilie pentru a-şi îmbrăţişa noua viaţă. În ultima vreme a început să adoarmă liniştit, deoarece coşmarul singurătăţii nu-l mai deranjează atât de mult!

Ţi-a plăcut acest articol?