LiveBiz
Ciobănescul German coboară din maşina stricată a stăpânului şi ajută la împins împreună cu ceilalţi oameni

Ciobănescul German coboară din maşina stricată a stăpânului şi ajută la împins împreună cu ceilalţi oameni

LiveBiz » Animale » Ciobănescul German coboară din maşina stricată a stăpânului şi ajută la împins împreună cu ceilalţi oameni

Este câinele cu adevărat cel mai bun prieten al omului? Răspunsul variază în funcţie de caz, dar există o mulţime de poveşti despre oameni care nu fac altceva decât să răspundă afirmativ la întrebarea adresată la început. Aceşti prieteni cu patru picioare sunt tovarăşii perfecţi atât pentru pentru tineri, cât şi pentru bătrâni, ştiu să ofere afecţiune, dragoste necondiţionată şi fidelitate tuturor, iar povestea incredibilă pe care o veţi descoperi mai jos nu face notă discordantă, deoarece îl are drept protagonist pe un Ciobănesc German foarte tandru şi „dispus” să-şi arate loialitatea!

imagine: Felix Martinez / Facebook

Imaginile surprinse într-un scurt videoclip postat de utilizatorul Felix Martinez au devenit rapid virale: filmarea debutează cu o şosea care, într-o zi destul de ploioasă, este blocată din cauza unei maşini care se strică brusc. O situaţie neplăcută şi frustrantă pentru şofer, care a fost nevoit să ceară ajutor câtorva persoane pentru a împinge maşina şi a o muta în siguranţă pe marginea drumului.

Dar ceea ce l-a surprins pe Felix Martinez, un utilizator al reţelei de socializare Facebook din Columbia, unde s-a petrecut această neaşteptată scenă, depăşeşte cu mult simplul gest al unor oameni de a împinge o maşină avariată pentru a o scoate de pe drumul aglomerat: partea cea mai bună abia acum vine… Este vorba despre Ciobănescul German al şoferului, care a coborât din maşină şi a ajutat literalmente celelalte persoane să o mute de pe carosabil!

imagine: Felix Martinez / Facebook

Nu ştim sigur dacă Ciobănescul German a înţeles cu adevărat situaţia, dar adevărul este că imaginile publicate de Felix Martinez nu lasă loc de îndoială: câinele loial şi dispus să-şi ofere ajutorul iese din maşina în care se afla, observă proprietarul şi alte persoane adunate acolo încercând să împingă maşina defectă şi decide să-i „imite”, încercând, de asemenea, să ajute la rezolvarea problemei.

Confruntându-ne cu un astfel de exemplu, nimeni nu mai poate pune la îndoială faptul că patrupezii chiar sunt cei mai buni prieteni ai omului!

Ţi-a plăcut acest articol?