LiveBiz
Băiatul de 9 ani cu Sindrom Down cântă piesa lui Whitney Houston. Interpretarea lui a devenit virală

Băiatul de 9 ani cu Sindrom Down cântă piesa lui Whitney Houston. Interpretarea lui a devenit virală

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Băiatul de 9 ani cu Sindrom Down cântă piesa lui Whitney Houston. Interpretarea lui a devenit virală

A iubi o piesă muzicală şi a o simţi cu adevărat atunci când răsună din difuzoare este un lucru minunat. Muzica ne poate schimba starea de spirit instant şi ne poate ridica moralul atunci când suntem la pământ.

În cazul lui Dane Miller, el nu se înveseleşte doar când aude un cântec pe care îl iubeşte, ci adoră să îl şi fredoneze.

În 2017, pe când avea vârsta de 9 ani, Dane, care suferă de Sindromul Down, era în maşină când a început „I Have Nothing”, melodia regretatei Whitney Houston

Aceasta este în mod clar una dintre piesele preferate ale lui Dane, care instantaneu a început să o cânte. Nu avea nicio idee că minunata sa interpretare era înregistrată.

Milioane de persoane au vizionat deja videoclipul pe YouTube şi dacă încă nu l-aţi văzut, ar trebui să o faceţi. Este uimitor.

În 2017, Dane a atras toate privirile, după ce tatăl său l-a filmat în timpul unei călătorii cu maşina.

Băiatul în vârstă de 9 ani, care iubeşte muzica mai mult decât orice, a auzit pentru prima oară melodia lui Whitney Houston în timp ce viziona filmul „The Bodyguard” şi a început să o fredoneze.

„Noi am urmărit un documentar [despre Whitney Houston] acum câteva luni şi aşa a început el să-i descarce melodiile”, a declarat Danna Miller, mama lui Dane, pentru CBS.

Dane cântă frumos şi nu ratează niciun vers, reuşind o interpretare care a atins inimile a milioane de oameni din întreaga lume.

Mii de persoane au lăsat, de asemenea, comentarii încurajatoare adresate băieţelului care a devenit o senzaţie pe internet.

„Doar citind comentariile, îmi dau seama că sunt atât de drăguţe. Mă emoţionează”, a declarat Danna pentru CBS.

Reacţiile şi comentariile internauţilor au fost uimitoare ceea ce a făcut ca şi alte familii care au copii cu Sindromul Down să posteze fotografii ale acestora.

Aceşti copii sunt speciali în felul lor şi se exprimă într-un mod prin care de multe ori ne oferă adevărate lecţii de viaţă.

Urmăriţi această interpretare înălţătoare a lui Dane în videoclipul de mai jos:

Desi suferă de Sindromul Down, acest lucru nu îl împiedică să-şi exteriorizeze bucuria şi entuziasmul unui moment muzical cu adevărat magic. Mimica şi gesturile de trăire emoţională sunt fantastice şi ne lasă fără cuvinte.

Distribuiţi această poveste cu prietenii şi familia pe Facebook.