LiveBiz
În 1999 Céline Dion s-a îndrăgostit de un adolescent de 17 ani. Priviţi-i când se revăd 10 ani mai târziu

În 1999 Céline Dion s-a îndrăgostit de un adolescent de 17 ani. Priviţi-i când se revăd 10 ani mai târziu

LiveBiz » Muzică » În 1999 Céline Dion s-a îndrăgostit de un adolescent de 17 ani. Priviţi-i când se revăd 10 ani mai târziu

Există un proverb care spune: „Nu judeca niciodată o carte după copertă”, iar această poveste este un exemplu elocvent în acest sens. În 1999, Céline Dion avea de susţinut un duet cu Andrea Bocelli pentru Premiile Grammy, dar din cauza unui eveniment neprevăzut, cântăreţul nu a putut participa nici la repetiţii, nici la gală.

Toată lumea a intrat în panică, fiindcă trebuia găsit rapid un înlocuitor! Dar cine s-ar fi putut ridica la nivelul acestui artist minunat? Neavând prea multe alternative, David Foster îi propune divei să repete alături de un tânăr talentat de 17 ani pe care îl cunoştea, lucru care iniţial nu a încântat-o prea tare pentru că era greu de crezut că un copil poate să suplinească vocea marelui maestru italian.

Facebook – Josh Groban

Imaginaţi-vă responsabilitatea uriaşă de a-l înlocui pe marele Andrea Bocelli cu un tânăr de 17 ani! După câteva discuţii, acest lucru a fost acceptat, iar pe scenă a apărut un adolescent cu păr cârlionţat şi ochi mari care tremura de emoţii, dar care a făcut faţă cu brio atât acelor repetiţii, cât şi galei, demonstrându-şi talentul.

Céline Dion a fost atât de impresionată de prestaţia tânărului de 17 ani, încât mai vorbeşte şi azi despre cele întâmplate atunci. Cântăreaţa s-a îndrăgostit de dulceaţa vocii lui minunate… şi nu este greu de înţeles de ce! „Acest tânăr a părăsit scena şi aproape că nu s-a uitat înapoi din cauza faptului că era atât de speriat”, a spus Céline.

Un deceniu mai târziu de la acel duet neaşteptat, cei doi s-au reîntâlnit pe scena Teatrului Wiltern din Los Angeles pentru a interpreta melodia „The Prayer”. Urmăriţi spectacolul lor incredibil şi veţi înţelege de ce îndrăgita cântăreaţă s-a îndrăgostit iremediabil de vocea acestui tânăr talentat.

Sunt într-adevăr doi cântăreţi fenomenali. Distribuiţi dacă sunteţi de acord!

Ţi-a plăcut acest articol?