LiveBiz
Un tren a lăsat-o fără picioare – dar instinctul matern a fost mai puternic decât orice suferinţă

Un tren a lăsat-o fără picioare – dar instinctul matern a fost mai puternic decât orice suferinţă

LiveBiz » Animale » Un tren a lăsat-o fără picioare – dar instinctul matern a fost mai puternic decât orice suferinţă

Povestea acestei mici luptătoare pe nume Si Bao, o căţeluşă a străzii infirmă, vă va înduioşa inima. Până nu de mult era animalul de companie al cuiva, dar când proprietarul ei a decis să se mute, acesta nu a luat-o cu el. În schimb a ales să o abandoneze pe stradă.

Si Bao s-a străduit din greu să supravieţuiască. Îşi făcea veacul în apropierea unei căi ferate din China, însă într-o noapte, în timp ce se străduia să găsească ceva de mâncare, un tren de mare viteză a rănit-o grav. Astfel şi-a pierdut picioarele din spate.

Cu toate acestea, ea a continuat să lupte. Este de neimaginat cum a reuşit această căţeluşă, fără tratament medical, să supravieţuiască unui astfel de accident.

Cu siguranţă a avut o dorinţă incredibilă de a trăi.

Ceea ce este şi mai uimitor este faptul că Si Bao avea patru căţeluşi pe care îi îngrijea foarte bine. În timp ce-şi găsea echilibrul doar pe picioarele din faţă, căţeluşa îşi lua puii unul câte unul pentru o plimbare în jurul gării.

Viaţa de câine fără stăpân în această zonă este înfricoşătoare. Mulţi dintre aceşti patrupezi sunt prinşi şi vânduţi în piaţa de carne. De asemenea, sunt abuzaţi de localnicii care nu au nimic mai bun de făcut. China are aproximativ 130 de milioane de animale care trăiesc pe străzi. Un număr cu totul impresionant!

Deşi Si Bao este doar unul dintre cazurile care au nevoie de ajutor, povestea ei este cu totul specială. După ce poze cu situaţia sa au fost date publicităţii, povestea ei a devenit virală.

Mama cu handicap a impresionat atât de mulţi iubitori de animale din întreaga lume, încât o parte dintre aceştia s-au oferit să ajute. Au apelat la o echipă locală de salvare care să o găsească pe Si Bao şi să-i ofere atât ei cât şi căţeluşilor un loc sigur, precum şi tratament medical.

În cele din urmă, salvatorii au ajuns la Si Bao şi la puii săi şi i-au transferat la Spitalul Veterinar Datong Meilian Zhonghe. Puii erau foarte bolnavi şi din păcate doi dintre ei au murit. Cei care au supravieţuit au primit din partea oamenilor cu suflet un cămin pentru totdeauna.

În ceea ce o priveşte pe Si Bao, ea şi-a găsit o nouă casă alături de Jill Robinson, fondatorul şi CEO-ul organizaţiei Animals Asia.

Această căţeluşă extraordinară nu a lăsat ca rănile grave şi provocările străzii să o împiedice să fie o mamă minunată.

Găsirea unei locuinţe pentru animalele abandonate, în special în Asia, reprezintă o adevărată provocare, pe care mulţi o consideră greu de realizat, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunţi. Iar Si Bao nu a renunţat, nu-i aşa?

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia.