LiveBiz
Gimnasta se pregăteşte să-şi înceapă exerciţiul la sol; Apoi reprezentaţia ei devine cel mai vizionat videoclip sportiv al anului

Gimnasta se pregăteşte să-şi înceapă exerciţiul la sol; Apoi reprezentaţia ei devine cel mai vizionat videoclip sportiv al anului

LiveBiz » Poveşti de viaţă » Gimnasta se pregăteşte să-şi înceapă exerciţiul la sol; Apoi reprezentaţia ei devine cel mai vizionat videoclip sportiv al anului

Gimnasta Katelyn Ohashi a devenit peste noapte o senzaţie pe internet. Şi dacă veţi vedea oricare dintre exerciţiile din cadrul concursurilor de gimnastică la care a participat până acum, veţi înţelege de ce.

Ea este subiectul celui mai vizionat videoclip sportiv din 2019, potrivit ESPN. Impresionant, nu-i aşa?

De curând Katelyn a făcut din nou senzaţie când a obţinut nota 10 cu felicitări pentru exerciţiul pe care l-a reuşit în cadrul unei competiţii de profil ce s-a desfăşurat în Norman, Oklahoma.

Vizionaţi mai jos exerciţiul care i-a făcut pe cei din juriu să rămână fără cuvinte, iar pe cei prezenţi în public să o aplaude la scenă deschisă.

UCLA Gymnastics

La cei 21 de ani, Katelyn concurează pentru Universitatea din California, Los Angeles şi este evident pentru oricine că are un viitor luminos în faţa ei.

Americanca a executat exerciţiu pe una dintre piesele lui Michael Jackson cu zâmbetul pe buze, făcând ca totul să pară de-a dreptul banal. Cu toate acestea elementele folosite de tânăra gimnastă sunt de fapt extrem de dificile, cu salturi de dificultate ridicată, executate toate perfect.

Katelyn Ohashi

Dificultatea exerciţiului, dar şi coregrafia artistică pe muzica marelui star al muzicii pop au fost definitorii pentru această reprezentaţie de mare virtuozitate care a adunat peste 40 de milioane de vizualizări. Nu e puţin lucru să îţi poţi face corpul să te asculte şi să ajungi la o astfel de performanţă.

Urmăriţi mai jos întreaga sa reprezentaţie la sol:

Dacă aţi văzut-o în acţiune, cu siguranţă ştiţi acum motivul pentru care videoclipul a devenit atât de urmărit în întreaga lume.

Distribuiţi acest articol cu prietenii şi familia pe Facebook.

Ţi-a plăcut acest articol?