LiveBiz
La 56 de ani a vrut să pună capăt aspectului banal; suferă o transformare care o face să pară cu 10 ani mai tânără

La 56 de ani a vrut să pună capăt aspectului banal; suferă o transformare care o face să pară cu 10 ani mai tânără

LiveBiz » Poveşti de viaţă » La 56 de ani a vrut să pună capăt aspectului banal; suferă o transformare care o face să pară cu 10 ani mai tânără

Faptul că anii trec cu repeziciune şi oamenii îmbătrânesc este valabil pentru toată lumea, dar nu în cazul tuturor este la fel de vizibil. Sunt cei care par în mod natural mai tineri decât vârsta din buletin sau cei care, în ciuda ridurilor şi părului cărunt, reuşesc totuşi să îmbrăţişeze schimbarea şi să trăiască liniştiţi.

Unele persoane, în special femeile trecute de o anumită vârstă, vor să încerce ceva nou care să le scoată din banal şi să le înfrumuseţeze aspectul îmbătrânit. Una dintre ele este Marianne, care s-a adresat cunoscutului stilist Christopher Hopkins pentru a-i cere ajutorul.

Rezultatul vă invităm să-l descoperiţi mai jos.

Imagine: YouTube

Marianne, o femeie frumoasă în vârstă de 56 de ani, din Minnesota, îşi dorea de mult să ajungă în salonul celebrului consultant de imagine Makeover Guy. În acel moment, însă, nu luase încă decizia de a-şi schimba aspectul, pentru că era destul de mulţumită de cum arăta. Recent, nesigură pe coafura nouă pe care dorea să o aleagă, a decis să nu se mai vopsească, lăsându-şi părul gri natural.

Imagine: YouTube

Fără să-şi dea seama, părul crescuse un pic prea mult, aşa că într-o zi, privindu-se în oglindă, s-a văzut mult mai în vârstă în comparaţie cu starea ei mentală. Marianne se consideră o femeie norocoasă şi fericită, cu o viaţă aglomerată de soţie iubitoare, cu copii minunaţi şi o carieră de succes. Ceea ce îi lipsea era doar o mică schimbare care să reflecte şi în exterior ceea ce simţea cu adevărat.

Încă o dată, Christopher a reuşit să interpreteze dorinţele clientei sale în cel mai bun mod posibil, aducând astfel la viaţă ceea până atunci exista doar în imaginaţia Mariannei.

Imagine: YouTube

Cu o coafură jucăuşă, originală şi o culoare bine aleasă, „bunica” din primele cadre a întinerit sub privirile noastre. Este imposibil să nu admiri transformarea ei şi să-i vezi în priviri uimirea, fericirea şi satisfacţia rezultatului.

Aşa cum am spus mai sus, timpul nu trece pentru toată lumea în acelaşi mod, dar când anii lasă câteva semne, există întotdeauna Christopher Hopkins care cu priceperea lui poate să dea cu repeziciune timpul înapoi.

Ţi-a plăcut acest articol?