LiveBiz
Casa lui este atât de mică, încât poate fi trasă de o bicicletă. Aruncaţi o privire pentru a vedea cum trăieşte

Casa lui este atât de mică, încât poate fi trasă de o bicicletă. Aruncaţi o privire pentru a vedea cum trăieşte

LiveBiz » Wow » Casa lui este atât de mică, încât poate fi trasă de o bicicletă. Aruncaţi o privire pentru a vedea cum trăieşte

Dorindu-şi să călătorească foarte mult, Paul Elkins a avut un moment de sclipire şi cu puţini bani a construit o rulotă destul de încăpătoare în care se poate simţi oricând confortabil. Există multe căsuţe eficiente din punct de vedere al spaţiului, însă nimic nu se compară cu ceea ce a creat Elkins. Casa lui mică este o casă mobilă care poate fi tractată cu bicicleta. Da, este atât de mică şi de uşoară, încât poate să fie trasă de un vehicul pe două roţi. Acest lucru ar putea părea ciudat, dar urmăriţi videoclipul de mai jos şi aruncaţi o privire în interior. Este pur şi simplu extraordinară!

Pentru că ingeniozitatea bărbatului s-a dovedit a fi fără limite, acesta nu numai că a conceput o rulotă funcţională, dar în acelaşi timp a şi economisit foarte mult, costurile totale ridicându-se la numai 150 USD. El îşi dorea o căsuţă funcţională care să poată fi uşor de transportat. Folosind 4 plăci de plastic reciclabile, câteva şuruburi, plăci din lemn de pin şi bandă adezivă, din mâinile pricepute ale bărbatului a ieşit o adevărată căsuţă mobilă.

În interiorul căsuţei are tot ce-i trebuie. Există o zonă confortabilă de relaxare şi de somn. Paul şi-a utilat corespunzător micul adăpost cu aragaz pentru a găti, chiuvetă, diverse rafturi pentru a depozita alimentele şi haine, dar şi un pat în care se poate odihni. De asemenea, din această „locuinţă” nu puteau lipsi şi câteva leduri, un casetofon pentru a se delecta ascultând muzica îndrăgită, ferestre, dar şi o trapă pentru a privi cerul şi a se relaxa.

Cea mai bună parte dintre toate, Elkin poate călători fără grija facturilor. Trebuie doar să cumpere de mâncare. Ce mod unic de a trăi!

Cu această operă de artă am putea spune că Paul poate pleca liniştit oricând la drum, având toate condiţiile pentru ca totul să decurgă fantastic. Este absolut incredibil la ce s-a putut gândi acest bărbat ingenios!

Distribuiţi această căsuţă cu prietenii şi familia pe Facebook. Ideea lui merită încercată!

Ţi-a plăcut acest articol?